Skocz do zawartości

Moje przypadki"

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W ostatnim miesiącu zauważyłam, że wokół mnie dzieją się różne, dziwne przypadki:

- 2 razy (tego samego dnia - wczraj), gdy wchodziłam sobie do pokoju i myślałam nagle, że zaraz przyjdzie sms. A tu nagle sms!

- gdy jestem sama w domu, wydaje mi się, że ktoś po nim chodzi. Słyszę kroki w holu, różne dźwięki imitujące np. włączanie czajnika

- Pewnej nocy obudziłam się i zorientowałam się, że słyszę czyjeś pytania w mojej głowie. Odpowiedziałam na nie i poszłam spać...

Napisano

Budzisz się, budzisz... to dobrze bo Ziemia potrzebuje "przebudzonych":lol:

Korzystając z okazji chciałbym gorąco zachęcić wszystkich ludzi dobrej woli, wszystkich, którzy idę ścieżką Światła do praktykowania medytacji "o dwóch sercach" - Ciebie też! :smile:

http://www.samadi.republika.pl/rart10.htm

:smile: :lol:

• 1 miesiąc temu...
Napisano

To nie jest nic strasznego naucz się z tego korzystać,

ale uważaj bo możesz to stracić przez głupotę (bez urazy)

w sensie że trzeba to dobrze wykorzystywać.

Ogółem to u mnie podobno w rodzinie dziedziczne jest

przynajmniej tak mi tata powiedział, bo kiedyś też źle mi się z tym żyło

ale zaczynam nad tym panować.

Nowe zdolności przyjdą z czasem

trzeba do niektórych dorosnąć

znaczy jak opanujesz jako tako te to dostaniesz następne ^_^

:n2

• 1 rok później...
Gość Jaga_Wiedzma
Napisano

Dobrze, ale tak: pierwsze dwa przypadki mozna wytłumaczyć racjonalnie, ostatni w zasadzie też, jenak jeśli naturalny nie był, doradzam ostrożność, bo moze byc wynikiem podłączania się jakiś bytów.