Kamenka Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 W ostatnim miesiącu zauważyłam, że wokół mnie dzieją się różne, dziwne przypadki: - 2 razy (tego samego dnia - wczraj), gdy wchodziłam sobie do pokoju i myślałam nagle, że zaraz przyjdzie sms. A tu nagle sms! - gdy jestem sama w domu, wydaje mi się, że ktoś po nim chodzi. Słyszę kroki w holu, różne dźwięki imitujące np. włączanie czajnika - Pewnej nocy obudziłam się i zorientowałam się, że słyszę czyjeś pytania w mojej głowie. Odpowiedziałam na nie i poszłam spać... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarek_999 Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Budzisz się, budzisz... to dobrze bo Ziemia potrzebuje "przebudzonych":lol: Korzystając z okazji chciałbym gorąco zachęcić wszystkich ludzi dobrej woli, wszystkich, którzy idę ścieżką Światła do praktykowania medytacji "o dwóch sercach" - Ciebie też! :smile: http://www.samadi.republika.pl/rart10.htm :smile: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsuki Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 To nie jest nic strasznego naucz się z tego korzystać, ale uważaj bo możesz to stracić przez głupotę (bez urazy) w sensie że trzeba to dobrze wykorzystywać. Ogółem to u mnie podobno w rodzinie dziedziczne jest przynajmniej tak mi tata powiedział, bo kiedyś też źle mi się z tym żyło ale zaczynam nad tym panować. Nowe zdolności przyjdą z czasem trzeba do niektórych dorosnąć znaczy jak opanujesz jako tako te to dostaniesz następne :n2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malaa134 Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 z tymi esami to ja też miałam tak wiele razy hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jaga_Wiedzma Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 Dobrze, ale tak: pierwsze dwa przypadki mozna wytłumaczyć racjonalnie, ostatni w zasadzie też, jenak jeśli naturalny nie był, doradzam ostrożność, bo moze byc wynikiem podłączania się jakiś bytów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts