Wrath Napisano 9 Lipca 2010 Napisano 9 Lipca 2010 (edytowane) Witam dzisiaj i wczoraj miałem sny o wakacjach (o planowanym wyjezdzie na chorwacje z rodziną). Z 1 snu pamietam że się pakowaliśmy przed wyjazdem, i mama poszła obudzic brata, a ja w tej chwili poszedłem zobaczyć do lodówki i wtedy sie chyba obudziłem. Dzisiejszy sen dotyczył już pobytu na wakacjach, pamiętam tylko że była tam fajna dziewczyna w takim pokoju z komputerem, i że chyba mi się podobała i że chciałem sobie z nią pogadać. No ale w tym śnie, znowu był motyw z lodówką, kilka razy przychodziłem, otwierałem lodówke i się rozgladałem. Wiem że na końcu snu podeszłem i wyciągnołem sobie coca-cole która jest w lodówce. Jak patrzyłem to chyba nawet rozmieszczenie niektórych prodóktów się zgadzało. Aha i jeszcze jedno. Dzisiejszy wakacyjny sen, zaczął się od zimy! Pamietam że wyszedłem z domu (nie tego co ze snu o wakacjach) i udałem się do budynku obok (to chyba była ubikacja). No i idę przez ten śnieg i wtedy przyjezdza jakiś sąsiad z rodzinką(takie miałem odczucie, chociaż ich nie znałem). Pamietam że z samochodu wychodzi jakaś dziewczyna i przebiegając obok mnie mówi mi cześć. Później tą dziewczyne spotykam w 2 budynku, pamiętam że z nią gadałem, ale w pewnej chwili okazało się że idzie jej ojciec, więc ja wyszedłem i schowałem się w zaspe śnieżną (chociaż byłem w czarnej kurtce). Aha i jeszcze na koniec chciałem dodać, że podczas tego zimowego snu było ciemno, natomiast podszas snu o wakacjach było ciepło i słonecznie. Chciałem jeszcze opisać cały wczorajszy sen, ale stwierdziłem że to niema sensu, ponieważ był bardzo chaotyczny, składał się on z kilkunastu krótkich nie powiązanych ze sobą scenek np to z lodówką na początku mojego posta, albo scena ucieczki autobusem przed policjantami, czy też siedziecie w ciemnym pomieszczeniu z jakimś dziwnym kluczem w dłoni. Edytowane 9 Lipca 2010 przez Wrath Cytuj
kasssiaa93 Napisano 9 Lipca 2010 Napisano 9 Lipca 2010 Ale to wszystko pogmatwane ; ) Może miałeś poprostu senne Deja Vu? Ta lodówka coś mi tu jakby mowi... Bo jak mowisz ona pojawiła się w każdym z tych snów... Mam wrażenie że Twoje wakacje jednak nie są aż tak urozmaicone i ten sen chyba chce ci przekazać że musisz probować robić jakieś nowe rzeczy... Tak jak np w jednym z tych snow wyjmujesz już butelke coca coli.... jak się mylę to przepraszam bardzo... ; ) Co prawda jestem początkującym użytkownikiem ale staram się troszkuu pomóc ; ) Pozdrawiam Cytuj
Wrath Napisano 9 Lipca 2010 Autor Napisano 9 Lipca 2010 Tzn ja jeszcze nie byłem na wakacjach moja wina trochę to niedokładnie opisałem chodzi że w tym 2 śnie śniło mi się ośrodek wakacyjny (który widziałem w internecie) ale ten sen o zimie to było miesjce którego nie znam było tak dziwnie ciemno brr Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi