Skocz do zawartości

Ten sam sen powrócił po latach

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Astra_
Napisano

Kiedyś śniło mi się że chłopaka którego wtedy kochałam zastrzelili w kościele ja widziałam morderce itd. Po całym tym wydarzeniu musiałam ukryć jego samochód i tak zrobiłam. Od tamtej pory minęły cztery lata jestem z innym człowiekiem i śniło mi się prawie to samo z tą różnicą że ja stałam przed kościołem i nie widziałam całego zajścia. I znowu musiałam ukryć samochód. Dodam że w żadnym ze snów nie widziałam zabitych ciał.

Jeżeli ktoś będzie umiał zinterpretować te sny będę wdzięczna

Pozdrawiam

Napisano

jeśli kochałaś i się z nim rozstałaś, to teraz będzie tak samo

Gość Astra_
Napisano

Kochałam ale nigdy nie byłam. Ale też mam takie podejrzenia

Napisano

kiedyś coś czytałem że powtarzające się sny sugerują ,że jakby historia się powtórzy, ale nie wiem czy to prawda

Gość Astra_
Napisano

Od samego początku wydawało mi się że obydwa sny wróżą że to nie jest ,,ten na całe życie,, I że ta śmierć symbolizuje rozstanie a nie po prostu śmierć. A powtarzające się sny też mam zawsze jak śni mi się np. że kłócę się z siostrą to dochodzi w domu do poważnej kłótni i nie koniecznie między mną a siostrą.

Dziękuje za potwierdzenie moich domysłów.

Pozdrawiam