Skocz do zawartości

prosze o interpretacje ;-)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zapytałam kart czy jestem w ciazy wylosowałam 3 karty Ingwaz Laguz i Sowilo wszystkie proste co o tym sadzicie

Napisano
Zapytałam kart czy jestem w ciazy wylosowałam 3 karty Ingwaz Laguz i Sowilo wszystkie proste co o tym sadzicie

A co ty o tym sądzisz? Czemu sama nie zinterpretowałaś swoich run?

Napisano

ja uwazam ze tak z rozkladu tych kart ale chce porównac to z innymi odpowiedziami

Napisano

jakies cztery dni temu zadalam to samo pytanie i wyszla mi berkano normalna potem isa odwrucona i jakas trzecia prosta ale nie pamietam szczerze teraz jak juz pisalam wyzej wylosowalam te trzy karty . i szczerze powiedziawszy nie jestem w ciazy bo dostalam miesiaczke . i tego juz nie rozumiem , karty mnie chyba oszukaly albo to ja przesadzilam ze zadalam dwa razy to samo pytanie . dziwne prawda ?????

Napisano

No nie do czego to dochodzi, żeby o takie rzeczy pytać runy Zosi widzisz i nie grzmisz;/może po prostu runy nie chciały dać Ci odpowiedzi, może nie masz do nich żadnych predyspozycji?

Napisano

A ja myślę ,że jezeli nie chcesz zajśc w ciąże to się zabezpiecz ,bo Runki mówią ze to dziecko juz krąży kolo ciebie i możesz bardzo łatwo w nią zajść.(tzw.przypadek w pracy-dla Ciebie bardzo szczesliwy).Ale jak na razie gratulacje Brydziu.

Napisano
A ponadto to, że masz miesiączkę nie oznacza że nie jestes w ciąży.

Albo że w niej nie byłaś... z medycznego punktu widzenia jest taki moment, że kobieta jest w ciąży a potem dochodzi do samoistnego poronienia... to dot. 10-15% ciąż... naprawdę, z takimi tematami to lepiej do lekarza a nie do run...

Napisano

Bardzo dziekuje za wasz cenny czas!!!!! Moze faktycznie bardzo tego chcialam albo sama sobie wmowilam ten fakt mimo wszystko chyba bledemjest pytanie dwa razy o to samo. A jezeli chodzi o miesiaczke to faktem jest to ze dostalam w 23 dniu cyklu czyli zbyt szybko chyba jednak lekarz murowany ale naprawde milo mi za wszystie odpowiedzi . Dziekuje bardzo