prezzoo Napisano 13 Lipca 2010 Napisano 13 Lipca 2010 Witam. Śniła mi się kobieta z punktu fizycznego była idealna, taka kobieta o którą pragnoł bym mieć. (obecnie nie mam dziewczyny.) Byliśmy ze sobą razem, zawsze na jej widok czułem w sercu nieograniczoną radość, ciągle ją przytulałem całowałem itp, Następnie ona powiedziała mi że jest w ciąży, ja ani przez chwile nie byłem zmurowany tylko szczęśliwy zaczełem ją bardziej obejmować i całować większa radość mnie przepełniała. Najdziwniejsze jest to że uczucie tej radości we śnie nie potrawie jej opisać za mało słów i za słabe. Co może znaczyć taki sen ? Cytuj
Pysiaczek Napisano 13 Lipca 2010 Napisano 13 Lipca 2010 Taki sen może być wynikiem Twoich marzeń, tęsknoty za uczuciem i bliskością z kobietą. Potrzeba tej bliskości i tęsknoty poprzez sny zostaje częściowo zaspokajana. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi