Skocz do zawartości

dwa okregi, krew

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Poprosze o interpretacje:

Sen zaczyna sie od tego ze ogladam jakis talk show. Program prowadzi mezczyzna ubrany w spodnie od garnituru i biala koszule, nosi on takze okulary i jest raczej starszy, powiedzialbym ze po 50. Typ tego programu jest to wywiad w ktorym dziennikarz i osoba zaproszona siedza naprzeciwko siebie na wygodnych czarnych skorzanych fotelach. Mezczyzna jest oparty wygodnie o oparcie fotela i ma zalozona noge na noge.

Chwile ze soba rozmawiaja...on o cos sie pyta ona cos odpowiada. Gdy wywiad wydaje sie byc skonczony kobieta wstaje podchodzi do kamery i teraz jest ustawiona twarza na wprost(do tej pory bylo to dosc dalekie ujecie obu postaci z boku....teraz jest to tylko twarz kobiety, taki portret) i dopiera teraz zauwazam ze ma ona ciemne sloneczne okulary przez ktore nie widac kompletnie oczu, sa to raczej duze okulary zaslaniajace 1/3 twarzy, takze brwi sa takze nie widoczne. Teraz widac takze ze kobieta ma 3 okragle kolczyki, jeden w nosie na srodku na chrzastce(w zasadzie ten kolczyk nie jest okragly, przypomina litere C z koleczkami na koncach) oraz dwa w uszach(sa to kolczyki typu tunel przez ktore mozna spokojnie wlozyc reke). Kobieta mowi cos w jezyku ktorego nie rozumiem do kamery. Od tego momentu zaczynam czuc niepokoj.

Teraz kobieta siada i zaczyna zadawac sobie rany...rozne, ciete, klute, szarpane, wyjac przytym ekstatycznie, jak gdyby bol sprawial jej przyjemnosc, jakgdyby dzieki ogromnemu bolowi osiagala orgazm wiedzac ze ktos patrzy na jej cierpienie. W momecie w ktorym, prawie nieprzytomna z bolo, chce sobie wbic "grabki" gdzies w tlow(caly czas lezac na fotelu) wychodze z pokoju w ktorym jest telewizor. Czulem tak duze obrzydzenie, wspolczucie...nie wiem poprostu musialem wyjsc z pokoju.

Gdy wracam z powrotem w telewizji leci juz cos innego ale na kanapie siedzi moja kolezanka i mowi mi ze na koncu ta kobieta z telewizji zlapala sobie sutki szczypcami i je wyrwala. Ja jedyna co czuje w tym momecie do ulge ze to juz koniec.

P.S

przepraszam za brak polskich liter ale nie mam takowych na moim komputerze.

Pozdrawiam