Calipso Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Dzisiaj znów miałam sen,trochę dziwny sen.Byłam w ciemnej stodole,była noc.Ktoś zamknął mnie w kojcu,w którym był wzburzony czarny koń.Próbował mnie stratować,skakał i wirgał kopytami,gdy nagle pokazała sie czyjaś twarz.Była spokojna i uśmiechnięta,ale nie mogłam w niej rozpoznać nikogo znajomego.Dzięki niej poczułam się bezpiecznie i koń też przestał skakać,ale się nie uspokoił.Nadal zdenerwowany chciał mnie wsadzać na swój grzbiet,ale mu się to nie udało,bo oboje zaczeliśmy się wpatrywać w tę twarz,która robiła się coraz jaśniejsza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Calipso Posted March 27, 2008 Author Share Posted March 27, 2008 Nie daje mi spokoju ten koń,już kiedyś śnił mi się podobny i potem uwikłałam się w niepotrzebny romans.A podobno koń oznacza kochanka.Już sama nie wiem czy mam się cieszyć czy nie z tego powodu.A co do Twojej interpretacji to musze się z Tobą zgodzić,niestety znam takich ludzi.Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Calipso Posted March 27, 2008 Author Share Posted March 27, 2008 Teraz już wiem co muszę zrobić,Ty Kaffko mi to uświadomiłaś :smile: nie poddam się tak łatwo własnym słabościom. "Najważniejsza sztuka w życiu jest śmiać się zawsze i wszędzie, nie żałować tego co było i nie bać sie tego co będzie!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Calipso Posted March 27, 2008 Author Share Posted March 27, 2008 Dzięki :grin:Tylko szkoda że ja w niczym nie mogę pomóc,może kiedyś... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Calipso Posted March 27, 2008 Author Share Posted March 27, 2008 Faktycznie,jestem zmęczona po pracy,ale tak zostałam wychowana.Za przysługę-przysługa.Mam nadzieję że to rozumiesz,poprostu inaczej nie potrafię.I może przez to czasami ściągam na siebie pecha.Ale dodyć użalania się nad sobą,od dzisiaj jestem twarda:):)Pozdrawiam cieplutko:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts