Senny boy Napisano 14 Lipca 2010 Napisano 14 Lipca 2010 (edytowane) Cześć wszystkim. Prosiłbym o interpretacje mojego snu. Niestety nie wiem czy te scenki są w odpowiedniej kolejności. Sen: *Pociąg. Jadę pociagiem, jest to pusty wagon, jest dużo miejsca. Przypomina mi sie że na bilecie mam napisane że moje miejsce to 28, wiec zaczynam go szukać. Przechodzę przez kilka wagonów, w każdym jest coraz więcej ludzi. W końcu dochodzę do mojego miejsca, ale widzę że jest tam dużo ludzi. Siedzenia są blisko siebie i jest ciasno. Dlatego zaraz odwracam się i wracam na moje stare miejsce w pustym wagonie. Pamietam też że pociąg niewiem czemu, ale powrócił na miejsce startu, czyli miejsce z którego wystartował. *Naga kobieta śniło mi się że wchodzę do jakigoś pokoju, rozglądam się, patrzę przez okno, a tam naprzeciwko mnie kąpie się w takiej dużej drewnianej misce. No i jest ona całkiem naga. Gdy zauważa że na nią patrzę, to wcale się nie chowa, wręcz przeciwnie, jeszcze śmielej się pokazuje. Chyba nawet marzyłem sobie o tym że uprawiam z nią sex (jest to możliwe we śnie?) później miałem sen że jestem 12 letnim bohaterem pewnej animowanej bajki tylko że inni bohaterowie niewiem czemu przyszli do mnie do tego pokoju z 2 snu. I nagle okazało się że znaleźli jakieś zdjęcia tej nagiej dziewczyny z 2 snu. No i wtedy zaczołem uciekać, ale mnie znaleźli po chwili i dostałem od nich "opierdol" za te fotki. *Potwory kolejny dziwny sen, śniło mi się że jestem w jakimś domu, był tam chwile ze mną mój kolega. I były tam 2 insekty pająk i modliszka. Na początku się ich nie baliśmy, ale one zaczeły się tak jakby powoli mutować. Temu pająkowi wyrosły takie długie ostre rogi, miał wiele dużych nóg i ogólnie był wiekszy. No nie mogę go opisać, ale stał się straszny. (nie, niemam leku przed pajakami, nawet teraz jeden u mnie w pokoju wisi sobie spokojnie na ścianie). Co do modliszki to stała się większa i wyrosły jej jakiś pomarańczowy pancerz na plecach. No i na początku zaatakowały mojego kolege, ja stałem obok i nie wiedziałem co zrobić. Po chwili kolega się wyswobodził i razem uciekliśmy na łóżko. Jednak te potworki nie dały za wygraną, dalej nas goniły, próbowały do nas doskoczyć i prawie im się to udało. Wtedy spanikowaliśmy i uciekliśmy. Pamietam że zastanowiałem się na kto steruje tymi potworkami, i na chwile zamieniłem się w jakiegoś mrocznego gościa w kapturze. Gdy potworki przechodziły koło mnie to w ogóle nie czułem strachu. Ale potem znowu wróciłem do swojego ciała xD Proszę o interpretacje. Nie musi to być interpretacja całego snu. Może być tylko jakiegoś kawałka. Edytowane 14 Lipca 2010 przez Senny boy Cytuj
Slawomir Napisano 14 Lipca 2010 Napisano 14 Lipca 2010 Witam! A żeś "napłodził" tych snów. Sen z pociągiem. jazda pociągiem to nasza droga życiowa masz wyzanczone miejsce ale jest ci za ciasno i wracasz- nie podejmujesz wyzwań za co zostajesz ukarany powrotem na stację startową. Sen z kobietą: To taki topowo męski sen - przyjemny nie powiem. Ale niosący konsekwencję patrz sen trzeci jakbys w życiu za dużo sie chwalił podbojami sercowymi i przez to ten opierdol. Sen z insektami: Dom to nasza podświadomość a w twojej zagnieździły się dwa oba polujące podstępnie ich przemiana i to że urosły moze świadczyć o tym ze problem narasta. Czego mogą dotyczyć moim zdaniem łóżka( miejsce gdzie uciekasz) i powiązując te sny w jedną całość spraw damsko męskich a raczej podejścia do nich w sposób "fotograficzno" plotkarski. Obym sie mylił bo to nie jest męskie zajęcie. Pozdrawiam: Sławomir Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi