samotna32 Napisano 14 Lipca 2010 Napisano 14 Lipca 2010 jak czesto mozna wrozyc z kart klasycznych? i jaka jest sprawdzalnosc takich wrozb.podobno terazniejszosc w tych wrozbach to miesiac.jak to jest naprawde.dziekuje za odpowiedz Cytuj
mloda_czarodziejka Napisano 16 Lipca 2010 Napisano 16 Lipca 2010 Ja robię w tylko soboty rozkład na przyszły tydzień, a jeśli trapi mnie jakiś problem wtedy sięgam po karty. Na pewno nie można zadawać ciągle tego samego pytania. Czyli np. nie pytaj codziennie: czy wyjdę za mąż. Pewna doświadczona wrózka powiedziała mi, że trzeba zrobić z co najmniej miesiąc odstępu, żeby zadać to samo pytanie inaczej sprawdzalności nie będzie Cytuj
samotna32 Napisano 16 Lipca 2010 Autor Napisano 16 Lipca 2010 wiem:-)a czy Ty bys mogla rozlozyc dla mnie karty i zobaczyc jak to bedzie z tym moim zwiazkiem? Cytuj
mloda_czarodziejka Napisano 17 Lipca 2010 Napisano 17 Lipca 2010 Hmm wiesz, nie jestem profesjonalistką w kartach, więc mogłabym mieć problem z rozłożeniem komuś kart. Ale może rozłóż Ty, napisz jaki rozkład i jakie karty i pomogę Ci zinterpretować Cytuj
Bluebell Napisano 18 Listopada 2011 Napisano 18 Listopada 2011 Ja wiem od znajomej wróżki, że ona rozkłada karty na najbliższe 3 miesiące, i kolejny rozkład jest możliwy dopiero za kolejne 3 mies., bo nie wolno pytać o te same sprawy kilkakrotnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi