Skocz do zawartości

drobny mętlik.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

nie wiem czy wszystko z tego snu jest ważne ale opisze cały.

gdy tylko zasnęłam znalazłam się w domu chłopaka w którym się kiedyś zakochałam. teraz nie mam z nim żadnego kontaktu więc tym bardziej mnie to zdziwiło. w jego domu była jakaś impreza. wszyscy się bawili ale ja poszłam na taras. spotkałam tam moją przyjaciółkę z tym chłopakiem. rozmawiali o czymś. podeszłam do nich i dołączyłam się do rozmowy. gdy ta się skończyła chłopak pocałował moją przyjaciółkę w policzek i podziękował jej sama nie wiem za co. gdy ta ruszyła z powrotem do domu on przysunął się do mnie i powiedział, że nareszcie może to zrobić bo jest między nami cieplej (?!) i wtedy mnie pocałował. staliśmy tam tak i się całowaliśmy i nagle przenieśliśmy się do lasu. znowu była z nami moja przyjaciółka. spotkałyśmy jakieś kobiety, które biegły w naszą stronę. wyraźnie czegoś się bały. chcieliśmy zapytać się co się stało ale mówiły tylko po rosyjsku. w pewnym momencie usłyszeliśmy krzyk "nie uciekajcie. same tu przyjechałyście. nie możecie odejść". na twarzach dziewczyn odmalowało się jeszcze większe przerażenie i wszyscy uciekliśmy. wszystko się rozmazało i wylądowałam z tym chłopakiem i jego małym bratem w domu. bawiłam się z maluchem i rozmawiałam z tym chłopakiem.

czy to może coś znaczyć? dodam, że ostatnio też miałam dziwny sen w którym występował ten sam chłopak. oto on:

byłam na dyskotece. bawiłam się z moją przyjaciółką. nagle zaczęła lecieć wolna piosenka. wszystkie pary ustawiły się na środku i zaczęły tańczyć. ja samotnie stanęłam pod ścianą. gdzieś z tyłu zobaczyłam JEGO twarz. szedł w moją stronę. uśmiechał się. stanął przede mną. zapytał się czy zatańczę. powiedziałam że jakoś przez rok się mną nie interesował, a teraz chce tańczyć? on na to, że zawsze tego chciał i te tańce kiedy to tańczyliśmy razem zeszłego lata wciąż ma w pamięci. już chciałam się zgodzić ale jakaś dziewczyna wciągnęła go w tłum. usłyszałam tylko rozmowę między nimi. dziewczyna zapytała się co z x (nie pamiętam imienia ale było to na pewno imię jakiejś dziewczyny). on, że zależy mu na mnie i nie zmarnuje kolejnej szansy. potem się obudziłam.

co to wszystko może znaczyć? poznałam go w zeszłe wakacje i się w nim zakochałam. od sierpnia nie miałam z nim kontaktu. ale wciąż mi na nim zależało... teraz juz sama nie wiem czy mi na nim zależy bo spotkałam kogoś wyjątkowego...