Skocz do zawartości

ponowny sen i bawiących się dzieciach

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

dziś w nocy miałam sen, w którym byłam, jako rodzic, na zajęciach muzyczno-ruchowych dla maluszków, takich dzieciaczków do roczku dwóch Byli też tam inni rodzice My siedzieliśmy sobie a dzieci się bawiły Za chwilę śni mi się jak stoję przed luistrem i w nosidelku trzymam moje dziecko (teraz ma 20miesiecy a we snie miał około 4) i mysle sobie, ze szkoda, ze jak on byl taki maly, nie kupila nosidelka bo slodko w nim wyglada I nagle zmiana akcji i zaczyna sie cos o lekarzu Ze zapisujemy dzieci na badanai czy cos w tym stylu (w rzeczywistosci w pon ide z dzieckiem do lekarza)

Napisano

Witam!

Co do lekarza to życie wywołało sen.

Pierwsza cześc snu dotyczy bezpowrotnego dorastania naszych pociech im starsze tym chetniej wspominamy kiedy to były takie małe i przytulne i takie w 100% zalezne od nas i takie tylko "nasze".Jest sposób aby te chwile zatrzymac na dłuzej - drugie dziecko!!!!!!!!!!!!!( na jakiś czas pomaga wiem z autopsji).

pozdrawiam:

Sławomir

Napisano

A może część snu odzwierciedla takie wartości, które wspominasz i może Ci ich brakuje, tęsknisz za nimi jak niewinność, bycie słodkim uroczym i wszystko co się może kojarzyć dobrego z byciem dzieckiem lub uczuciami jakie się nasuwają.

Napisano

moge napisac, ze obie interpretacje są trafne I z jednej strony tesknie za czasami kiedy synek byl jeszcze niemowlaczkiem (teraz za nim nie nadazam, po prostu wysiadam ;) Byl wlasnie taki niewinny i 100% zalezny ode mnie, i ogolnie super wspominam ten czas Czulam sie taka wyluzowana i bylam z nim w domu A teraz wrocilam do pracy a on jest tak czasem absorbujacy ze padam z nog po calym dniu i tesknie do tego czasu kiedy wlasnie byl taki malutki Bo rpwniez wiecej czasu z nim wtedy spedzalam, 24/h A teraz? teraz to jestem poza domem od 7.00 do 17.00...