Wrath Napisano 16 Lipca 2010 Napisano 16 Lipca 2010 (edytowane) Witam Na początek opis dzisiejszego dnia, SEN trochę niżej. Otóż dzisiejszego dnia pojechaliśmy z 2 rodzinami na wakacje. Po 2h jazdy zepsół nam się silnik, jakoś dojechaliśmy do mechanika (5 min drogi). 30 min w serwisie i podobno naprawili. Dobra jedziemy dalej i znowu się coś zepsóło (w tym miejscu co wcześniej) była to taka łąka i pamiętam że latało na niej jakoś dziwnie dużo motyli, ale to nie ważne. Dobra poczekaliśmy aż auto znowu odpocznie i postanowiliśmy wrócić do domu. W drodzę powrotnej 2h już nic sie nie zepsólo. Dziwne co nie? Wróciłem padniety i odrazu padłem na łóżko i zaspałem. Miałem krótki sen: jestem na moim balkonie z moim zółwiem :-) i patrzę na kraty w balkonie. Pamiętam że były takie metalowe, przyglądam im się czy są bezpieczne (czy żółw nie wyskoczy), patrzę na nie dokładnie, wstaje idę kilka kroków, nagle sie zatrzymuję, odwracam i jeszcze raz patrzę na te kraty. To tyle. Po tym się obudziłem. Aha i małe wyjaśnienie. Wczoraj zółw jak zawsze był na balkonie, nagle coś mnie naszło żeby do niego zajrzeć, wchodzę, patrzę, a on się wspina po tych kratkach! I był już na końcu. Prawie zawału dostałem! Dlatego dzisiaj tata rano, przed wyjazdem dodał z 30cm kraty, do końca balkonu, żeby żółw niemiał szansy się wspiąć. Btw. Te kraty ze snu są inne niż te naprawde. @edit Aha i kolejna rzecz. Moja sister właśnie mi powiedziała że też miała krótki sen z balkonem, tylko że u niej lał deszcz, a u mnie była chyba piękna pogoda. No ale nie pytałem dokładnie co jej się śniło. Prosiłbym o szybką interpretacje. Bo jutro planujemy ponowny wyjazd, a te sny to może być jakaś przestroga. Pozdrawiam. Edytowane 16 Lipca 2010 przez Wrath Cytuj
Slawomir Napisano 16 Lipca 2010 Napisano 16 Lipca 2010 Witam! Tak przestroga - nie kupywać gratów!!!!!!!!!!!!!!!! Co do żółwia - pierwszy raz słyszę aby mógł wyskoczyć. pozdrawiam: Sławomir Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi