Montgomeryy Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 W moim snie przebywalem w pustym (nieumeblowanym) pokoju z szescioma lustrami roznych ksztaltow i rozmiarow wiszacymi na scianach.Ja stalem przed jednym z nich wpatrujac sie i usilujac dostrzec swoje odbicie.Niestety w lustrze odbijal sie tylko pusty pokoj.Kto wie co mi sie wysnilo ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alodia Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 Witam Was bardzo ciepło:) Faktycznie opis, że tak powiem ascetyczny;) Ale moje pierwsze skojarzenie ..-pokój jako symbol Twojego wnętrza..to,że jest pusty może oznaczać,że jakaś część Ciebie czeka na "określenie się"-pójście w jakąś stronę..lustra jako kilka oblicz...w sensie,w którym lustrze chciałbyś się zobaczyć jakiego SIEBIE chciałbyś w tym pokoju*swoim wnętrzu* umiejscowić..nie widzisz odbicia bo decyzja jest w trakcie podejmowania.. Jakie kształty są tych luster?? Hm..nie bez znaczenia jest też liczba siedem...ale to muszę się zastanowić.. Pozdrawiam:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alodia Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 Ah..taki poryw;) Dobrze moja Droga...w takim razie czekamy:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts