Skocz do zawartości

morderstwo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

trafiłam tutaj bo przyśnił mi się sen, który nie daje mi spokoju, dlatego licze na Waszę pomoc i prosze o interpretację.

Nie pamiętam dokładnie początku tego snu , to co pamiętam wygląda mniej więcej tak:

zamordowałam jakąś osobę ( na początku snu myślałam ze to ktoś inny, ale w trakcie snu wyszło na to że chodziło o mojego ojca). We snie nie był sceny zabijania tylko sam fakt i potrzeba żeby ukryć ciało, żeby nikt nie dowiedział sie że zrobiłam cos tak strasznego. Ciało podzielone na kawałki chowałam w dziwne miejsce-był to duży pusty troche zaciemniony pokój(albo hala) w której znajdowały sie tylko drzwi , dośc duże , ale wysoko umieszczone okna przez które wpadały strumienie światła podłoga z parkietem na srodku której znajdował sieduży - niby dywan-ale w rzeczywistości to był zbiornik z ziemią-taką suchą-troche jak ściółka w lesie. Tak wiec chowałam kawałki ciała (nie wyglądały jak ciało-ale we snie miałam taką świadomość, ze to kawałki zwłoków) i myślałam o tym ze jednak jestem zdolna do takiego strasznego czynu i muszę to ukryć, zeby uniknąc konsekwencji. W dalszej części snu bałam sie bardzo, że sprawa sie wyda, ża jak ciało zacznie sie rozkładac i brzydko mowiąc śmierdzieć, to bedzie wiadomo, ze to moja wina i poniosę karę. To mniej wiecej tyle jeśli chodzi o fabułe.

sen był bardzo nieprzyjemny, ze względu na fakt popełnienia morderstwa i dręczące potem myśli i strach przed poniesieniem kary, która przekreśli moje dotychczasowe zycie.

jest to kolejny sen w którym śni mi sie ze kogoś zabiłam ( zawsze w takim snie ta smierc ma jakis symboliczny wymiar-nie popełniam tego czynu wprost tylko jakby staje przed takim faktem, mam taka swiadomosc we snie) i potem dręczą mnie straszne myśli i lęk, że to sie wyda, poniosę karę i całe moje zycie sie zmieni.

Jeśli komuś z Was przychodzi do głowy co to moze oznaczać, to prosze o opinię, strasznie dręczą mnie takie sny i długo myślę o nich. Może jeśli coś zmienie w swiom zyciu to przestaną sie pojawiać. Pozdrawiam

Napisano

to są różne osoby. We śnie nie ma umyślnego działania, to troche tak jakby staje przed faktem że zrobiłam coś takiego a potem dręczą mnie straszne myśli.

Napisano

Jak różne osoby to ja bym interpretowała tak: wydaje mi się że jesteś osobą dosyć skrytą i jeżeli przytrafia Ci się problem w życiu to starasz się zachować to tylko dla siebie. Generalnie sen mówi o jakimś problemie właśnie, którego bardzo chcesz się pozbyć, ale tak żeby inni nie dowiedzieli się że w ogóle jakiś problem istnieje. W ogóle dużo w tym śnie potrzeby kontroli :)