Rea Napisano 18 Lipca 2010 Napisano 18 Lipca 2010 Mój znajomy, człowiek wielu talentów, ma problem ze znalezieniem dobrze płatnej a jednocześnie ciekawej i potrzebnej pracy. Sam do końca nie wie, co dało by mu satysfakcję. Zapytałam Run: W jakim zawodzie może osiągnąć sukces i szczęście? Wyszło: Wunjo, Berkano, Gebo Dwie Runy wskazują na jakąś pracę w organizacji charytatywnej, a co mówi Berkano? Jakaś spółka z kobietą? Co myślicie o tym rozkładzie? Cytuj
Weles Napisano 18 Lipca 2010 Napisano 18 Lipca 2010 Opiekunka do dzieci ;P - pierwsze co przyszło mi na myśl. A może w jakimś hotelu powinien się zatrudnić? Albo coś związanego z ekologią? W jakiejś oczyszczalni czy coś... Cytuj
lavis Napisano 19 Lipca 2010 Napisano 19 Lipca 2010 Ja uważem ,że w knajpie lub w restauracji z hotelem,to praca w ruchu ;robienie zaopatrzenia,dbanie o restauracje i klientów.Jako ktos kto zajmie się organizacja np.wesel.i wszystkiego dopilnuje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi