jagusia512 Napisano 19 Lipca 2010 Napisano 19 Lipca 2010 (edytowane) Proszę o pomoc, czy w swojej pracy mogę jeszcze liczyć na jakiś awans czy zmiany korzystne dla mnie związane z organizacją pracy...mam coś konkretnego na myśli...bardzo proszę o pomoc:))) Edytowane 18 Sierpnia 2010 przez jagusia512 Cytuj
Weles Napisano 19 Lipca 2010 Napisano 19 Lipca 2010 A runy? A twoja interpretacja? Chyba pomyliłaś działy... Cytuj
jagusia512 Napisano 19 Lipca 2010 Autor Napisano 19 Lipca 2010 nie , nie pomyliłam działów, ja do tej pory interesowałam się tylko tarotem, a jeśli chodzi o runy, to jestem..no cóż ..zieloniutka...i dopiero teraz się o nich dowiaduję... Czy mogę liczyć na Waszą interpretację i pomoc? Cytuj
Weles Napisano 19 Lipca 2010 Napisano 19 Lipca 2010 ale nie przedstawiłaś run... Więc jak cokolwiek mam zinterpretować? Chyba pomyliłaś działy bo to interpretacje rozkładów, a nie prośby o wróżbę... Poczytaj sobie inne tematy z tego działu to się zorientujesz Pozdrawiam Cytuj
jagusia512 Napisano 19 Lipca 2010 Autor Napisano 19 Lipca 2010 A czy mógłbyś mi sam powróżyć...żeby już nie zmieniać działów, tak masz racje pomyli lam się ...przepraszam:_prosi: Cytuj
jagusia512 Napisano 19 Lipca 2010 Autor Napisano 19 Lipca 2010 a jeśli nie chcesz, to dobrze przepiszę swoja prośbę, powiedz gdzie? w prośbach o wróżbę, ale tam jest chyba tylko prośba o tarota...już sama nie wiem... Cytuj
Weles Napisano 19 Lipca 2010 Napisano 19 Lipca 2010 (edytowane) W prośbach o wróżbę jest dobrze. Niestety na razie nie mam warunków do robienia wróżb... Edytowane 19 Lipca 2010 przez Weles Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi