LEWIATAN Napisano 19 Lipca 2010 Napisano 19 Lipca 2010 Witam ! Proszę o interpretację mojego dzisiejszego snu. Jestem osobą homoseksualną. Śniło mi się dziś że uprawiałem sex oralny z moim ojcem w łazience. Nie wiem dlaczego miałem taki głupi sen ! Nigdy w życiu nawet o takim czymś nie myślałem. !!!! PROSZĘ O INTERPRETACJE SNU. Cytuj
La Papesse Napisano 20 Lipca 2010 Napisano 20 Lipca 2010 no, więc to zależy od twoich stosunków z ojcem, jeśli są takie "normalne", rodzinne, to po prostu on w podświadomości jest najbliższym("w okolicy") mężczyzną, dlatego taki sen. A hormony buzują. Jeśli są oziębłe, to sen miałby jeszcze jakieś głębsze znaczenie. Cytuj
Kanika Napisano 20 Lipca 2010 Napisano 20 Lipca 2010 Mnie się wydaje, że gdzieś w środku czujesz się nieakceptowany przez ojca, niekoniecznie ze względu na orientację seksualną. Chcesz mu się w pewien sposób przypodobać, ale jeśli byś to zrobił, było by to wbrew Tobie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi