Gość Astra_ Napisano 19 Lipca 2010 Napisano 19 Lipca 2010 Wyprowadzka i przeprowadzka to chyba to samo. Czytałam że symbolizuje jakieś zmiany. Chciała bym wiedzieć czy ma wpływ to że wyprowadzałam się z mieszkania w którym do niedawna mieszkałam i to była Wigilia Bożego Narodzenia (nie było choinki itp tylko ja po prostu wiedziałam że jest Wigilia). Jeżeli te dwa czynniki maja wpływ to proszę o interpretacje Pozdrawiam Cytuj
Slawomir Napisano 19 Lipca 2010 Napisano 19 Lipca 2010 Witam! Jedna i druga rzecz wskazuje na ramy czasowe czyli zmiany zaczęły sie w okresie kiedy mieszkałaś w "starym" mieszkaniu zaś zakończą się do konca roku kościelnego czyli do Bozego Narodzenia. pozdrawiam: Sławomir Cytuj
Gość Astra_ Napisano 20 Lipca 2010 Napisano 20 Lipca 2010 Witam Masz racje coś nie dobrego się zaczęło jak mieszkałam jeszcze w tamtym mieszkaniu a teraz mieszkam w innym ale te sprawy się dalej ciągną. Dziękuje za interpretacje. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi