sheikah164 Napisano 19 Lipca 2010 Napisano 19 Lipca 2010 Elo, ostatnio zająłem sie LD i ćwiczę technikę WILD, nie mam już problemów z utrzymaniem świadomości, ale nie mogę zasnąć, licze do 500+ i dalej nie moge zasnąć, leże spokojnie i w ogóle, ale za cholere nie zasne, czy to wina tego, że mało skupiam sie na wizualizacji tej scenki dzięki której mam wejść w sen?? prosze o pomoc. z góry thx Cytuj
Denosis Napisano 19 Lipca 2010 Napisano 19 Lipca 2010 Podziel uwagę. Nie skupiaj się tylko na tej książce czy czymśtam co liczysz [ ja licze strony w książce ] tylko analizuj hipnagogi . Albo może spróbuj liczyć co innego Cytuj
OsobliwaOdmienność Napisano 10 Lutego 2011 Napisano 10 Lutego 2011 Mam ten sam problem. Doliczyłem do 700 i już nie dałem rady. Poszedłem spać normalnie ale miałem świadomy sen. Tylko że nie mogłem robić nic niezwykłego :[ . Wykonałem test rzeczywistości i palców przybyło a na lewej ręce pjawił się napis , a jak sprawdziłem prawą rękę a potem znowu lewą to napis się zmienił. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi