Szukacz snów Napisano 20 Lipca 2010 Napisano 20 Lipca 2010 (edytowane) A więc chciałbym o interpretację snu starej już osoby. Szła ona w korytarzu z różnymi dziećmi, chudymi, grubymi itd potem otworzyła skrzynię z początku myślała że to będzie trumna ale w środku była pięknie wyłożona sianem, w ogóle skrzynia była bardzo bogata. Co to oznacza? Edit: Dowiedziałem się że dzieci szły za nią (jak w przedszkolu) nie wiem czy to ma znaczenie. Edytowane 20 Lipca 2010 przez Szukacz snów Cytuj
Slawomir Napisano 20 Lipca 2010 Napisano 20 Lipca 2010 Witam! Ten sen mi kojarzy się z jednym z przekazywaniem dziedzictwa, tradycji jeżeli ta osoba mieszka na wsi to przekazywanie roli w młodsze ręce ( siano jako płody ziemi). pozdrawiam: Sławomir Cytuj
Szukacz snów Napisano 20 Lipca 2010 Autor Napisano 20 Lipca 2010 Mieszka w mieście, nie kryję że są to Katowice (miasto przemysłu) Cytuj
Slawomir Napisano 20 Lipca 2010 Napisano 20 Lipca 2010 to zostaje przekazywanie dziedzictwa, pamiatek itp. Pozdrawiam: Sławomir Cytuj
Szukacz snów Napisano 20 Lipca 2010 Autor Napisano 20 Lipca 2010 A czy nie oznacza przypadkiem także śmierci? Cytuj
Slawomir Napisano 20 Lipca 2010 Napisano 20 Lipca 2010 To miałem na myśli pisząc o dziedzictwie. Cytuj
Szukacz snów Napisano 20 Lipca 2010 Autor Napisano 20 Lipca 2010 Dziękuję... Czyli oznacza to śmierć i sugestia do szybkiego spisania testamentu... Cytuj
Slawomir Napisano 21 Lipca 2010 Napisano 21 Lipca 2010 Witam! To jest raczej oswajanie sie z mysla o odejściu i podsumowywaniu zycia co do szybkosci tutaj nic nie wskazuje na jakies zawirowania. Koniec kazdego z nas jest nieunikniony, przychodzi okres w naszym życiu kiedy trzeba zrobic rachunek sumienia i przygotowac sie na nadchodzące nieuchronnie zakończenie bytu w tej powłoce cielesnej. Tak należy rozpatrywać podobne wizje, nie stanie się to za dzień dwa ale napewno sie stanie. pozdrawiam: Sławomir Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi