Skocz do zawartości

przerwana rozmowa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Byłam ze znajomymi i z moim byłym mężem na jakimś wypadzie kilkudniowym pod kempingi.Mój były mąż chciał o czymś ze mną porozmawiać, ale za każdym razem kiedy podejmował próbę rozmowy ktoś lub coś nam przeszkodziło.Kiedy rozmowa została przerwana wówczas się budziłam, lecz po zaśnięciu sen powracał i tak było kilka razy w ciągu nocy.Później byliśmy wspólnie nad jakąś wodą coś na zasadzie jeziora.Mój były mąż i mój syn siedzieli sobie a ja wzięłam wielki kamień i chciałam z nim wskoczyć do wody, ale w tym momencie się wybudziłam.Ostatnim etapem snu tej nocy był nasz powrót z tej wyprawy.okazało się, że na ten wyjazd wszyscy pojechaliśmy dwoma autami, gdzie jeden z nich się popsuł i stwierdziłiśmy,że ten drugi też zostawimy i wszyscy pojedziemy pociągiem.Dotarliśmy na stację pkp. kiedy przyjechał pociąg zaczeliśmy zabierać nasze bagaże, a że mieliśmy ich sporo nie zdążyliśmy się zabrać i pociąg odjechał bez nas.Siedliśmy na peronie i wówczas mój były mąż znowy próbował ze mną porozmawiać, ale wtedy nikt nam nie przerwał, tylko ja się obudziłam.Bardzo proszę o interpretację tego snu, bo mam przeczucie, że on bardzo wiele chce mi przekazać

Napisano

Witam!

Sen jest rzeczywiście wielowymiarowy i trudno go ziterprtować jednoznacznie dlatego też moje opisy raczej należy przyjąć jako podpowiedź do znalezienia prawdziwego znaczenia.

Te przerwane rozmowy - to jakieś niedopowiedzenie, jakieś niezadane pytanie albo pytanie na które nie dostałas odpowiedzi. Woda to w tym przypadku symbol waszego związku zaś kamień świadczy o tym jakim cieżarem było dla ciebie rozstanie zaś chęć wskoczenia do wody może świadczyć że te rozstanie to nadal jest dla ciebie ogromnym cięzarem (wskakując do wody wracasz do związku a że z kamieniem oznacza że z bólem, żalem, cieżarem). Powrót z wycieczki wskazuje na przyczynę rozpadu związku - jedno auto sie zepsuło (zawiniła jedna osoba - cierpią wszyscy samochodem nikt nie wraca). Pociąg onzancza dalszą drogę, życie to że nie zdązyliście do nigo wsiaść ze wzgledu na bagaże ja odczytuje jako sprawy związane z podziałem majątku. No i znowu przerwana rozmowa na peronie, jakby na ławce przed salą sądową przerwana zaproszeniem stron do wejścia na sale rozpraw.

Pozdrawiam:

Sławomir

Napisano

bardzo dziękuję za interpretacje mojego snu.Troche podobnie myślałam, ale nie znałam wszystkich szczegółów co one oznaczają.Jeszcze do tego wszystkiego musze dodać, że ja i mój mąż żyjemy w dość dobrym kontakcie.Zauważyłam też, że ostatnio on częściej przyjeżdża do dzieci a przyokazji mi więcej pomaga przy pracach domowych.

Pozdrawiam