Atheo Napisano 21 Lipca 2010 Napisano 21 Lipca 2010 Otóż miałam dzisiaj sen o wampirze, ale nie odnosił się do standartowych symboli Było tam kilka wampirów i one zabijały ludzi, a mnie trzymał jeden (dodajmy że seksowny gość ) uśmiechnął się tak świetnie i ja potulnie odchyliłam główke w bok pozwalając by mnie ugryzł. On to zrobił, ale lekko, nie tak by zabić, a potem ja sama zaczęłam zmieniać się w wampira, a mój hmm... Stworzyciel delikatnie położył mnie na podłodze podtrzymując moją głowe kiedy ja się tam tak miotałam Wiem że nim mnie ugryzł bałam się że mnie zabije, a gdy już to zrobił, wiedziałam że będzie dobrze. Jestem ciekawa co sądzicie ;D Cytuj
Slawomir Napisano 21 Lipca 2010 Napisano 21 Lipca 2010 Witam! No coż erotyk z lekkim horrorem w tle. Symboliki to tu rzeczywiscie mało ale zwrócę uwagę na kilka szczegółow. Te ugryzienie to raczej pocałunek z delikatną perwersją, godzisz sie na taki obrót spraw wręcz z niecierpliwościa czekasz na dalszy ciąg zdarzeń. Ta zmiana w wampira jak dla mnie to symboliczne opisanie jedności duchowej i cielesnej okraszonej odrobiną niepewności, taki swoisty akt zawierzenia sie partnerowi. pozdrawiam: Sławomir Cytuj
Atheo Napisano 21 Lipca 2010 Autor Napisano 21 Lipca 2010 Dziękuje ;D To teraz jeszcze sobie tego wampira poszukam Cytuj
Slawomir Napisano 21 Lipca 2010 Napisano 21 Lipca 2010 Witam! Nie trzeba sam cie "zwęszy" pozdrawiam: Sławomir Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi