Szyla Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Z gory przepraszam za malo szczegolow, ale po prostu wiecej nie ma :???: Pamietam ze bylam z jakimis kobitkami w duzym salonie, duzo mebli, ciezkie zaslony, przytulnie i niezbyt jasne swiatlo chyba. Przekomarzalysmy sie i przechwalaly ktora z nas jest lepsza (tylko nie pamietam w czym), ale to kojarzy mi sie z tym co wczoraj ogladalam w TV. Cos robilam cly czas i dopiero w pewnej chwili spostrzeglam, ze trzymam w rekach biala koperte, taka wieksza, z bombelkami chyba i (zamiast zaklejac ja) zapinam ja starannie szpilkami, tak jak fastrygowala cos, ale bardzo starannie, zeby sie nie otworzyla i zeby bylo rowno i ladnie (nie dziwilo mnie, ze koperte szpilkami zapinam). Tu niestety zadzwonil budzik Pozdrawiam najserdeczniej Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkhead Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 witam i z góry przepraszam za moje luźne skojarzenia:) myślę że to przekomarzanie się wynika być może z jakiegoś pragnienia, chęci aby udowodnić że w czymś naprawde jesteś dobra, wyróżniasz się z tłumu. a koperta jest taką nagrodą, takim właśnie wyróznieniem. lecz Ty zamiast ją otworzyć, zamykasz, tak jaby zapieczętowujesz... to świadczy być może o takim zdrowym podejściu do tego wszystkiego, o pewnym dystansie i braku pychy natomiast szpilki w większości senników symbolizują jakieś niesnaski, kłótnię z przyjacielem. może w tym wypadku własnie ta chęć dominacji, to wyróżnienie mogłoby powodować tę kłótnię. a Ty w pewien sposób chcesz jej właśnie uniknąć ps. oj luźne te skojarzenia, mam nadzieję, że choć część coś Ci rozjaśni Pozdrawiam :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts