Skocz do zawartości

Piwnica,Kajdany,Pentagram

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Prosiłbym o interpretacje mojego snu. Śniło mi się, że stoję w ciemnej małej piwnicy gdzie od ściany odbijało się czerwone światło, takie jakby przejście. Nagle jakaś postać, której nie widać było twarzy. Była ona w czarnym stroju podobnym do stroju mnichów i czarnym kapturem na głowie. Nie mogłem się ruszać postać założyła mi na ręce kajdanki, w których nagle w tych kółeczkach od kajdanek zaczął wyrastać pentagram, który chcąc połączyć się z inną częścią kajdanek przebijał moją skórę. Czułem ogromny ból lecz nic nie mogłem zrobić. Tyle snu było lub tyle go pamiętam. Tak jak napisałem na początku proszę o interpretację tego snu.

Dziekuję MiShaa

Napisano

Piwnica mówi o podświadomości twojej to twoje obawy ktoś naciska na ciebie ale jednak próbujesz to zdusić w swojej podświadomości czerwone światło to energia działania która cię otacza powiedziałam bym wampirek energetyczny. Nie mogłeś się ruszać masz blokadę zaleciłam bym ci oczyszczenie od negatywów . Tyle co mogę zasugerować

Napisano

nie, żaden wampir.

to ograniczenia prosto z podświadomości. też fajnie hahaha.

Napisano (edytowane)

Nie napisałeś nic konkretnego tylko to ci ja napisałam. Wampir energetyczny to może być. Gdy męczy cię obecność niektórych osób, po rozmowie z nimi czujesz się osłabiony, zmęczony, ktoś kto jest nachalny, a kolor czerwony tu podpowiada . Nie ma się z czego śmiać

Edytowane przez Tęcza
Napisano

nie. tego typu ograniczenia są zawsze związane z podświadomością,

decyzjami z przeszłości.

Napisano

Witam!

Dołącze się do dyskusji.

Popieram zdanie Sosmowiczanina.

Sen wskazuje wyraźnie że żródłem ograniczeń jest osoba śniąca (człowiek w kapturze to on sam) a konkretnie jego podświadomość (piwnica). Zaś sam pentagram jak i jego kolor mogą wskazywac na to że źródłem ograniczeń jest złe postrzeganie siebie jako osoby lub przesadne przywiązywanie uwagi do wygladu (pentagram- idealne proporcje, złoty podział- występujący prawie we wszystkich elementach naszego ciała - kolor czerwony -kolor miłości a w tym przypadku kolor czakry korzenia - zaburzenia postrzegaia swojej seksualności i niepewność postawy moralnej- brak pewności siebie).

Pozdrawiam:

Sławomir

Napisano

Szukanie autorytetu w drugim człowieku osłabia nas samych ważne jest mieć własne zdanie.