Guest marccia Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 Witam! Bardzo prosze o interpretację mojego snu, poniewaz nie wiem co to może oznaczac. A mianowicie śniło mi się, że miałam w rękach zdjęcie, na którym byłam ja i pewien człowiek, starszy mężczyzna, który istnieje w rzeczywistosci. Oboje bylismy uśmiechnięci, ale zdziwił mnie widok jaki był za naszymi plecami. A mianowicie zdjęcie było zrobione przed dwoma duzymi pietrowymi budynkami, tak jakby przed dwoma wieżami Word Trade Center. Lecz nie były one zburzone, tylko takie jak przed zamachem, piękne i okazałe.A i to zdjęcie było tak jakby czarno- białe, nie kolorowe. Nie wiem co to moze oznaczac. Dlatego bede wdzieczna za pomoc. Pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest marccia Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 A więc ten mężczyzna jest obiektem moich westchnień. Od paru juz miesięcy bardzo mi sie podoba, ale tak wiele nas dzieli, że chyba raczej nie bedziemy razem. Staram sie o nim zapomniec, ale bezskutecznie. Ten człowiek jest starszy ode mnie, a zajmuje sie działalnościa ochroniarską itp. Jakis czas temu zainteresowałam sie pewna sprawą nad którą on pracuje i strasznie sie w to wszystko zaangażowałam.Pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts