aśka4321 Napisano 23 Lipca 2010 Napisano 23 Lipca 2010 witam! sniło mi sie ostatnio ze byłam w wielkim domu gdzie odbywała sie impreza.. ja byłam na niej,chodziłam po domu. weszłam nagle do jednego z pokoi i widze cały pokój obstawiony bielizna która była bardzo seksi.. zaczełam grzebac po wieszkach i wybarałam czarna przeswitujaca koszulke.. nagle jestem w niej ubrana i przystawia sie do mnie gosc i mowi ze skoro wybrałam ta koszulke to musze ja odrobic.. ja czuje ze on chce sie do mnie dobrac i panicznie zastanawiam sie gdzie jest moj maż... jakims cudem udaje mi sie wydostac z tego domu(nadal jestem w tej koszulce) jestem na drodze jest noc... widze mnustwo dziewczyn ktore sa ubrane w seksowne staniki i majtki,kazda z nich ma na sobie szpilki,kozali lateksowe... no i ide dalej ta droga i przeskakuje obraz na pole... a te pole było całe w wądołach... ide i patzre a w jednym dole moj ojciec siedzi i kopie.. pytam sie go po co to robi.. a on nic.. nagle dostzregam mojego synka 2letniego i pytam sie ojca czemu go wzioł,że przeciez moze mu sie cos stac...a on na to ze on w piasku chciał sie po bawic i go wzioł... co ten sen moze znaczyc??? prosze odpowiedzcie mi.... Cytuj
MiShaa Napisano 23 Lipca 2010 Napisano 23 Lipca 2010 Z tego co skleiłem z sennika, wychodzi na to, że załatwisz jakieś ważne sprawy i wyjdą one dobrze. Tak to wszystko złożyłem, ale poczekajmy na odpowiedzi innych. Cytuj
aśka4321 Napisano 23 Lipca 2010 Autor Napisano 23 Lipca 2010 a co to znaaczy jak sie sni dzieco takie 9miesieczne i widzisz jego twarz a a tej twarzy wyglada jak dorosły??? Cytuj
aśka4321 Napisano 14 Sierpnia 2010 Autor Napisano 14 Sierpnia 2010 trzymałam to dziecko na rekach najpierw mało twarz dziecka a potem zmieniła sie w twarz dorosłego ciało nadal zostawał wielkosci dziecka. twarz pamietam tak doskonale ze mogła bym namalowac portret... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi