Gruszyn Napisano 24 Lipca 2010 Napisano 24 Lipca 2010 Witam. Sprawa jest taka, że trzy razy snila mi sie pewna znajoma, z którą nie utrzymuje szczególnego kontaktu. Snila mi sie dwa razy kiedy mialem dziewczynę, i raz jak już jej nie miałem. W pierwszym po prostu mi sie snila, nic konkretnego. W drugim śnie miała ona wielgachnego, paskudnego nowotwora w okolicach brzucha. W trzecim śnie się od niej, że facet jej siostry nie żyje. Pozniej jednak dowiedziałem się, że ona nie ma siostry : ) W każdym z tych snów byłem w niej zakochany. W dwóch pierwszych była to pewnego rodzaju 'mentalna zdrada' W dwóch ostatnich, gdzie przytrafiały jej się nieciekawe rzeczy, ja stanowiłem dla niej wsparcie. Stwierdziłem, że trzy razy coś muszą oznaczać i zwracam się do was. Pozdrawiam. Cytuj
Klivtiena Napisano 24 Lipca 2010 Napisano 24 Lipca 2010 Może czas żebyś z tą znajomą nawiązał ponowny kontakt? Cytuj
sosnowiczanin Napisano 24 Lipca 2010 Napisano 24 Lipca 2010 ja stanowiłem dla niej wsparcie. no i oby tak dalej Cytuj
Gruszyn Napisano 24 Lipca 2010 Autor Napisano 24 Lipca 2010 (edytowane) Sosnowiczaninie, mój rodaku zagłębiowski, jak wnioskuje z nicku: wsparciem byłem tylko i wylacznie w snach : P Klivtiena: Raczej wątpie, a jeśli nawet, to chciałbym wiedzieć czy można z tych snów wywnioskować w jakim celu miałbym to zrobić. Edytowane 24 Lipca 2010 przez Gruszyn Cytuj
Klivtiena Napisano 2 Sierpnia 2010 Napisano 2 Sierpnia 2010 Gruszyn nie siedzę w twojej głowie ale jeśli miałeś 3 sny i napisałeś je tutaj czekając na interpretację to oznaczałoby iż myślisz o niej. Może to też być jej prośba o pomoc. Decyzja należy do Ciebie. Cytuj
Gruszyn Napisano 2 Sierpnia 2010 Autor Napisano 2 Sierpnia 2010 Odezwalem sie do niej i mowila, ze wszystko u niej w porządku : ) Cytuj
Klivtiena Napisano 2 Sierpnia 2010 Napisano 2 Sierpnia 2010 Jeśli jest wszystko w porządku to w takim razie dobrze. Ze swej strony nic nie mam więcej do dodania. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi