gwiazdka222 Napisano 26 Lipca 2010 Napisano 26 Lipca 2010 Śniłam,że jadę autobusem i nagle kapnęłam się,że złodziej ukradł mi portfel!! wiedziałam,że portfel był wypełniony pieniędzmi i ,że złodziejem był mężczyzna. Rozejrzałam się po autobusie,złodzieja już nie było,ale zobaczyłam otwarte drzwi i uznałam,że złodziej pewnie wybiegł przez nie. Więc ja wybiegłam przez te otwarte drzwi autobusu i go w końcu złapałam. Nie widziałam twarzy,ale wiedziałam,że to mężczyzna. W tym śnie nie biłam się z nim tak fizycznie tylko miałam świadomość,że mu tak wpierd... porządnie i odzyskałam mój portfel. Obudziłam się, później znów poszłam spać i znów śniłam,że ktoś ukradł mi portfel z brązowej skóry, kosztowny i wypełniony kasą!!!Tyle,że był zupełnie inny kontekst snu, którego nie bardzo pamiętam,ale wiem,że widziałam między innymi kieliszki wypełnione wódką. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi