kicia123 Napisano 27 Lipca 2010 Napisano 27 Lipca 2010 Witam, kiedys pare lat temu przysnil mi sie pewien chlopak w bialej poswiacie wlasciwie tlyko jego profil, gdy wstalam z lozka bylam nim o czarowana i wzielo mnie.....zakochalm sie... ktos mial podobne przezycia? Pozdrawiam;) Cytuj
PATRYCJA24 Napisano 27 Lipca 2010 Napisano 27 Lipca 2010 ja tez mam czasami takie sny , i tez sie zako****e naszczęście mija po jakimś czasie ...bo poprostu zapominam jak wygląda , i potem mam następny taki sen i znowu to samo w tym roku miałam juz chyba ze 3 czy 4 takie sny Cytuj
selma Napisano 27 Lipca 2010 Napisano 27 Lipca 2010 Ostatnio mialam cos podobnego. Snilo mi sie ze bylam z jakims chlopakiem w lozku. Calowalismy sie. I Niby czulam do niego zaufanie. Ale cos bylo nie tak. Nie wiedzialam co. Mial przerazajace oczy. Byl podobny do mojego znajomego ale to nie on. I potem nagle znikl i pojawil sie taki inny chlopak z moja przyjaciolka. I tamten drugi zaczol mnie rozsmieszac. Nie moglam przestac sie smiac. A moja przyjaciolka nie wiem czemu ale byla albo na mnie wsciekla albo smutna. Nie potrailam tego rozroznic. To mi sie snilo przedwczoraj. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi