Skocz do zawartości

Można mówić o przeznaczeniu?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja bliźniaczek z 16.06.1987 on Waga z 15.10.1987, znamy się krótko ale ostatnio doznałam olśnienia , że może jest on mi przeznaczony. Czy to możliwe?

Napisano

Hmmm...co masz na mysli, pisząc "przeznaczony"? Ze macie być razem?

Jestescie związani karmą - więc na pewno nie spotklaiście się przez przypadek. Suma Waszych Dróg Zycia, Twojej 2/11 i jego - 5/14, daje 7. 7 to niestety trudne relacje karmiczne. 7 mówi o głębokim dojrzewaniu wewnętrznym, więc związek będzie przechodził pewnego rodzaju transformacje, ale na poziomie głębi emocjonalnej i głębi mentalnej, a nie na poziomie fizyczności.

Tu też występuje takie przesłanie, że ta 7ka rozbije ten związek gdzieś, na którymś poziomie i wtedy w piramidzie życia szuka się u partnerów, gdzie występuje ten zakręt, czy można coś zrobić, i jak bardzo rozchodzą się cele życiowe tej dwójki ludzi i czy można jakiś wspólny mianownik złapać. Bo ten wspólny mianownik, mając pewną wiedzę możemy wyprodukować. A Ty masz 7/16 w Cyklu Produktywnym...więc to znak, że tutaj może nastąpić jakby moment decydujący o związku.

Numerologia nie jest wyrocznią - proszę, pamiętaj o tym. Ona pokauzje jedynie możliwe zagrożenia i możliwości, ale do nas należy ostatnie słowo. Nie ukrywam, że numerologicznie najlepiej dopasowani nie jestescie, ale to od Was zależy, czy podjmiecie trud.

Pozdrawiam,

Magda

Napisano

chodzi o to czy jest możliwe stworzyć udany związek i czy można mówić ,*że to ta przysłowiowa "druga połówka"

jest to facet , który idealnie odpowiada mojej osobie i mojemu ideałowi mężczyzny (zarówno charakter jak i wygląd) choć jednak różni się od dotychczasowego preferowanego stylu mężczyzny. A jednak urzekł mnie tak , że nie miałabym oporów budować z nim trwałą więź. Dlatego jest to dla mnie w pewien sposób wyjątkowe.

Dodatkowo ponad rok temu zrobiłam tatuaż , składał się*z dwóch liter FF, odwrócone zrobione są tak , że tworzą raczej ŁŁ niż FF, no i teraz jak poznałam tego faceta idealnie pasują jego inicjały do tego tatuażu. Nie szukałam faceta z takimi inicjałami, nawet podświadomie, zorientowałam się o tym fakcie dopiero gdy zastanawiałam się jak ukryć tatuaż przed mężczyzną , gdyż już się z nim nie utożsamiam i nie chciałabym zrazić mężczyzny.

więc odebrałam o jak jakiś znak. czy można w ten sposób to interpretować?

Wracając do tego , że byłby to trudny związek... myślę*, że stagnacja dla mnie (bliźniaka) to coś najgorszego więc jak coś w związku będzie się działo to nie będę szukała rozrywki po za nim :):zeby_na:

Napisano (edytowane)

Rozumiem, o co Ci chodzi - i to bardzo dobrze :) To mają do siebie spotkania/ związki karmiczne... Towarzyszyc im mogą własnie takie silne emocje itp... Natomiast co do tego, czy to znak... Po pierwsze, nie mozesz stwierdzic, ze podswiadomie nie dazylasz do spotkania tego człowieka - nikt nie jest swiadomy swoich podswiadomych dążeń (stad ta nazwa)...chyba, ze znasz się na współpracy z podświadomościa... Tak zwane zjawisko synchronizacji ma źródło w podświadomości, wiec jesli tatuaż chcesz traktowac jako znak - to bez wpływu podswiaodmosci sie nie obejdzie...

7 - oj, tak dziac sie bedzie, ale raczej nic pozytywnego...to beda wyzwania dla Waszego zwiazku - tak mówi numerologia. 5 i 2 to dwa całkowicie różne charaktery i numerologicznie te liczby traktowane są jako niebezpieczne.

Rozumiem Twoja sytuacje i nie twierdze, ze nie warto spróbować :) Tylko piszę jak to się ma numerologicznie... Ta 7 nie przesadza o rozpadzie, tylko trzeba miec na uwadze, ze jesli nie ma wystarzcajacych checi z obu stron, to moze dac to rozstanie...

Ale mimo wszystko, mam nadzieje, ze wszystko sie ulozy :)

Edytowane przez maddie88
Napisano

a jeszcze tak chciałam powiedzieć, że zawsze jak spotykałam facetów to byłam idealnie przygotowana na spotkanie , zwracałam uwagę na datę urodzenia danej osoby, znak zodiaku, szkoły ukończone (w końcu portale nam to ułatwiają), a to była pierwsza osoba o której nie wiedziałam takich rzeczy i o dziwo jedyna , która wiedziała o mnie....znaczy , że tym razem role się odwróciły i to mężczyzna się przygotował.... czy to możliwe , że mu zależało by dobrze wypaść? NIe szczycił się tym , że wie, po prostu przytoczył w odpowiednim momencie te informacje.

No i biorąc pod uwagę Wagi czy można liczyć na stały związek , czy raczej na mydlenie oczu by osiągnąć cel - seks?

Napisano

To juz pytanie bardziej natury psychologicznej... ale tak na moje oko, przygotował się z tego samego powodu, co Ty ;)

Na astrologii się niestety nie znam, ale jest odpowiedni dział na forum.

Napisano

Dzięki wielkie za korespondencje. Miło było.