Nodi94 Napisano 28 Lipca 2010 Napisano 28 Lipca 2010 Śniło mi się że dowiedziałam się od mojej koleżanki, (ona go zna tylko z moich opowiadań) że facet którego kocham nie żyje. Powiedziała też, że przed śmiercią z nim rozmawiała i powiedział, że nie może ze mną być ze względu na narkotyki...Spytalam kiedy pogrzeb ona podała mi datę i miejsce co dziwne miała to zapisane na papierosach w paczce. Nie powiedziała mi tego ale skądś wiedziałam, że umarł bo przedawkował...Chodziłam smutna nic mnie nie interesowało oprócz tego, żeby pójść na pogrzeb i kupić białe lilie na grób... Cytuj
Nodi94 Napisano 28 Lipca 2010 Autor Napisano 28 Lipca 2010 Bardzo zależy mi na interpretacji...Proszę o pomoc... Cytuj
Pysiaczek Napisano 28 Lipca 2010 Napisano 28 Lipca 2010 Tak na przyszłość, to miej w sobie więcej cierpliwości kobieto Co do snu to może on świadczyć o tym, że relacje między Tobą a chłopakiem, którego jak piszesz kochasz, mogą się trochę ochłodzić. Przyczyną tego mogą być głównie o iluzje i złudzenia jakie towarzyszą Ci w postrzeganiu obrazu tego chłopaka. Cytuj
Nodi94 Napisano 28 Lipca 2010 Autor Napisano 28 Lipca 2010 Wątpię, że mogą się ochłodzić jeszcze bardziej skoro i tak z nim nie rozmawiam... od kilku miesięcy... ;( Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi