Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, proszę o pomoc. Wylosowałam dwie runy w kolejności jera - ansuz, po zapytaniu jak ułożą się dalsze stosunki z moim bardzo niedawnym partnerem :)) On obecnie wyjechał bardzo daleko, właściwie nie wiem, co dalej.... Dziękuję. Wiem, że raczej interpretuje się rozkład trzech run, ale ja z reguły losuję dwie (teraźniejszość - przyszłość). Na pewno na forum są osoby bardziej biegłe ode mnie, proszę o pomoc.

Napisano

Powinnaś najpierw sama z interpretować znaczenie Run,a inni pózniej dopowiedzą..

Napisano

No dobrze,moze nie potrafisz jeszcze.Będzie do ciebie dzwonił i dalej myslał o tobie,być może zaproponuje ci przyjazd do niego.Pewnie pojechał do pracy,ale myślę ,ze kontakt sie nie urwie.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Dziękuję, nie mogłam odpowiedzieć, na urlopie byłam :). Nie potrafię interpretować, to prawda. Znam poszczególne znaczenia, lecz reszty jeszcze nie bardzo. Tak, pojechał do pracy, kontakt się nie urwał pewnie z uwagi na dziecko, sama nie wiem... Ta sprawa BARDZO ważna dla mnie jest, gdyż ciągle mi na nim zależy. Myślałam, że z biegiem czasu będzie zależeć mniej, a tu odwrotnie. Dziękuję jeszcze raz.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Jeżeli Jera to teraźniejszość to czas rozpocząć okres pracy i samodoskonalenia... wynikać stąd może, że musisz się nauczyć życ bez niego. Ansuz na przyszłość rokuje rozmowe czy też ponowne nawiązanie kontaktu.