Skocz do zawartości

portret psychologiczny Bagheera...

Rekomendowane odpowiedzi

Gość alathea
Napisano (edytowane)

tez sie skusilam :)

i slicznie prosze o analize :bukiet:

(08-12-1965)

(1)VIII Sila --- (2)XII Wisielec --- (3) III Cesarzowa

(4) XX Sad --- (5) XV Diabel

(6) XIII Smierc--- (7)IV Cesarz

chyba chcialam ukryc tego diabelka ;)

juz poprawione, dziekuje

poprawione po raz drugi :) -> Smierc

o dziwo, Cesarz pozostaje bz (20+15+13=48-22=26-22=4)

Edytowane przez alathea
Gość alathea
Napisano (edytowane)

bardzo dziekuje - poprawilam

poprzednio dodalam dzien i rok, zamiast miesiac i rok,

ale dziwne -poniewaz jak dodam poszczegolne cyfry z miesiaca oraz poszczegolne cyfry z roku, to wychodzi inaczej - II Kaplanka,

a gdy dodam karty nr 2 i nr 3 to wychodzi XV-Diabel

troche mi sie to maci - ale pewnie cos zle licze w tym drugim przypadku (Kaplanki)

Edytowane przez alathea
Napisano
ale dziwne -poniewaz jak dodam poszczegolne cyfry z miesiaca oraz poszczegolne cyfry z roku, to wychodzi inaczej - II Kaplanka,

a gdy dodam karty nr 2 i nr 3 to wychodzi XV-Diabel

troche mi sie to maci - ale pewnie cos zle licze w tym drugim przypadku (Kaplanki)

Myślę, że mogą wychodzić różnice gdy miesiąc jest dwucyfrowy.

Na pozycji nr 6 jest wobec tego XIII - talent uzdrowicielski : )

Resztę portretu zrobię jutro, bo właśnie wróciły z wakacji moje dzieci i zapanował ogólny chaos.

Gość alathea
Napisano

Gosiu, jeszcze raz dziekuje za zwrocenie uwagi :bukiet:

poprawilam znow, eh.. sierotka ze mnie :)

nie spiesz sie, to nic pilnego - jeszcze troche pozyje ;)

Napisano

Po podaniu daty portret trochę się zmienił :)

8.12.1965

VIII.....XII.....XXI

.....XX.....XI

.........IX

poz. nr 7- XIX, poz. nr 8- XXI ,poz. nr 12-XVIII, poz. nr 13- XV, poz. nr 14-XIX

W dzieciństwie możliwe wpływy spraw urzędowych, prawnych, możliwa trudna sytuacja finansowa i skłonność do odmiennych stanów świadomości u kogoś z rodziny. Możliwe poczucie wyobcowania. W młodości możliwe jakiegoś rodzaju " zawieszenie", może czekanie na coś, rozwój duchowy i intelektualny, bezinteresowność, może dokonanie świadomej zmiany w podejściu do życia, spojrzenie z innej perspektywy. Możliwe wydarzenia, które "stawiają świat na głowie" prowadzące do pozytywnych zmian. Trzecia część życia zdecydowanie najłatwiejsza - ogólne spełnienie, szerokie kontakty, podróże, wpływ spraw związanych z zagranicą, dobre zdrowie, spokojne realizowanie misji życiowej.

W podświadomości możliwe kompleksy związane z rodziną, pochodzeniem, lub chęć odcięcia się od rodziny i jej wpływu, lub nadmierna odpowiedzialność.

Najprawdopodobniej jesteś osobą aktywną, odważną, potrafiącą sobie radzić w trudnych sytuacjach i osiągać wytyczony cel. Możliwe, iż jesteś również wytrzymała i wytrwała, opanowana w sytuacjach tego wymagających i do pewnych granic.

Posiadasz zdolności ezoteryczne, mądrość z poprzednich wcieleń, szacunek do ludzi starszych, jesteś dyskretna. Możliwa ochrona ze strony zmarłych przodków.

Twoją misją jest rozświetlanie, wprowadzanie radości, optymizmu w życie swoje i innych, dążenie do oświecenia, uznanie i poszanowanie ze strony innych ludzi.

W zrealizowaniu misji pomogą podróże zagraniczne, otwarcie na świat, komunikacja przez Internet, tolerancja.

Możliwe uzdolnienia w zakresie muzyki i chemii. Predyspozycje do zawodów związanych z ezoteryką, zagranicą, podnoszeniem witalności, dodawaniem energii.

Sferą komfortu jest posiadanie własnego miejsca, dbanie o to miejsce i swoją rodzinę. Może lubisz gotować dla innych.

Postrzegasz siebie jako osobę potrafiącą wywierać pozytywny wpływ na innych, odpowiednio wykorzystującą posiadaną energię i o dużym potencjale energetycznym, jesteś postrzegana jako osoba charyzmatyczna, wesoła, ciesząca się sympatią otoczenia.

Gość alathea
Napisano

bardzo dziekuje :bukiet: Gosiu

same pozytywy - nic negatywnego sie nie doszukalas - czuje sie zawiedziona ;)

nie wiem, co masz na mysli z tymi odmiennymi stanami swiadomosci -> nie bardzo rozumiem

wiem tylko, ze moj tata ma podobne zdolnosci jak ja - w pewnym zakresie/dziedzinie - moga byc niemile, jak sie ich zle uzywa

a z ktorej karty to wynika - Diabel (XV-poz. 13) czy tez Ksiezyc (XVIII - poz.12) ?

nikt z rodziny nie ma zadnych nalogow, ani "odlotow" ;)

PS a z wydarzeniami, ktore stawiaja swiat na glowie to juz w ogole masz absolutna racje - co do reszty - chetnie sie zgodze :))))

chcialabym siebie tak widziec

Napisano

Negatywy są przeważnie na pozycji nr 4 i w kartach podwójnych : ) Przeważnie XII mówi o nałogach, zwłaszcza w układzie

VIII+ XII+XX, ale zdarzają się przypadki, gdy realizuje się to w inny sposób, np. XII to także wizje, albo inne zdolności ezoteryczne. Tylko, że wtedy musiałoby to w jakiś sposób zaburzać Twoje dzieciństwo.

Napisano
chcialabym siebie tak widziec

To jest potencjał, który wynika z Twojej daty urodzenia, on jest wewnątrz Ciebie, więc wcześniej czy później powinnaś stać się taką osobą . Ważne, że inni postrzegają Cię bardzo dobrze : )

Gość alathea
Napisano
Negatywy są przeważnie na pozycji nr 4 i w kartach podwójnych : ) Przeważnie XII mówi o nałogach, zwłaszcza w układzie

VIII+ XII+XX, ale zdarzają się przypadki, gdy realizuje się to w inny sposób, np. XII to także wizje, albo inne zdolności ezoteryczne. Tylko, że wtedy musiałoby to w jakiś sposób zaburzać Twoje dzieciństwo.

jedyne co mi przychodzi na mysl, to autokratyczny ojciec - duzo zdrowia mnie to kosztowalo, nie tylko mnie...

do dzis mam gleboka alergie na pouczanie, rozkazywanie i jedynie sluszną ocene, ale do sprzeciwu musialam dorosnac

jeszcze raz bardzo dziekuje :slonko:

Napisano

Może było to spowodowane problemami natury psychicznej i dlatego jest wpływ XII:mysli:

Gość alathea
Napisano (edytowane)

nie, moj tata jest az za bardzo stabilny psychiczne, ja zreszta tez nie mam z tym problemow i nikt w rodzinie

on po prostu jest przekonany o slusznosci swojego rozumowania i narzuca to innym tak dlugo az osiagnie cel

Moc moglaby wlasnie swiadczyc o jego dominowaniu w moim zyciu

potem Wisielec to pewien okres stagnacji, ktory wciaz jeszcze trwa (ostatnie latka!) - moze byc zwiazany z moim brakiem wiary w siebie,

zaszczepionym przez ojca (bo "wiedzial" lepiej)

na szczescie jest to tylko moja "wierzchnia" warstwa, w glebi mam do siebie zaufanie i oparcie w sobie, szczegolnie w kryzysowych sytuacjach to widac

troche dziwna tylko ta harmonia psychiczna jako Ksiezyc - tu mi wlasnie widzi sie jakas labilnosc...

ale jaka? nie mam nalogow, nie bujam w oblokach, nie przywoluje nikogo z mrocznych i nie-mrocznych otchlani, nie epatuje sie, nie ekscytuje dziwnosciami, chodze po ziemi...

Edytowane przez alathea
Napisano

To jest harmonia psychiczna, czyli sytuacje, które dają Ci poczucie wewnętrznego zadowolenia: może kontakt z kobietami, zajmowanie się domem, wykonywanie typowo kobiecych prac, dobry kontakt z podświadomością, opiekowanie się kimś, poczucie kobiecości, posiadanie bogatej wyobraźni, albo może pobyt nad wodą :_ostr::mysli: ?

Gość alathea
Napisano

z tego wszystkiego to chyba wyobraznia i woda

woda mnie bardzo relaksuje - gladkie tafle jezior, cichy plusk fali o brzeg

co do podswiadomosci - to tez mozliwe

ale juz nie mecze :)))