Skocz do zawartości

miłośc a horoskop urodzeniowy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam

jestem co nietypowe(podobno) raczej samotnym bliżniakiem i mam pytanie odnośnie mojego horoskopu urodzeniowego

ponieważ jego niektóre aspekty są dośc paskudne i nie wróżą dobrze moim związkom(data urodzenia 13.06.89 1:50 )

oto one:

saturn w koziorożcu

saturn w X domu

wenus w IV domu

wenus w raku

wenus kwadratura lilith

wenus koniunkcja chiron

wenus opozycja uran

wenus opozycja neptun

wenus opozycja saturn

i chyba jedyny pozytywny :wenus trygon pluton

mam więc pytanie czy jakaś miła znająca się na rzeczy osoba mogłaby poradzic mi czy w tej sytuacji powinienem sobie odpuścic stałe związki i miłośc do czterdziestki jeśli nie w ogóle czy też mimo wszystko powinienem podjąc starania kiedy poczuje "zew" serca?

• 1 miesiąc temu...
Napisano

hmmm na tyle na ile sie znam to moge napisac, żę Wenus w raku w 4 d. to kojarzy mi sie z osoba wrazliwa, ciepla, przywiazana do domu i rodziny. osoba bardziej- domator ceniacy spokoj i cisze.

co do aspektow to opozycja saturn - mozliwe ze chowasz sie zamurem, jestes strona pasywna, mozliwe ze boisz sie odrzucenia i chowasz sie za murem, ktory sam sobie niepotrzebnie stawiasz. dodam ze saturn super posadowiony!!

opozycja do neptuna, to hmm brak realizmu, mozliwe ze przyciagasz lub interesuja Cie osoby, ktore najmniej na to zasluguja lub są w jakis sposb "nieosiagalne". taki troche zludny romantyzm, że milosc wszystko zwyciezy

opozycja uran to dla mnie taki aspekt burza - cos jak grom z jasnego nieba ( nie pod katem milosci od pierwszego wrazenia) tylko bardziej do osoby "znikad" , ktora sie wziela niewiadomo skad w momencie kiedy sie niespodziewasz.

mozliwe tez, że jaki Twoje wrazliwe racze spojrzenei na milosc zblokowane saturnem " kloci" sie z poszukiwaniem milosci bardziej szalonej, nieoporawnej, romatycznej...bajkowej??

• 7 miesięcy temu...
Napisano
hmmm na tyle na ile sie znam to moge napisac, żę Wenus w raku w 4 d. to kojarzy mi sie z osoba wrazliwa, ciepla, przywiazana do domu i rodziny. osoba bardziej- domator ceniacy spokoj i cisze.

co do aspektow to opozycja saturn - mozliwe ze chowasz sie zamurem, jestes strona pasywna, mozliwe ze boisz sie odrzucenia i chowasz sie za murem, ktory sam sobie niepotrzebnie stawiasz. dodam ze saturn super posadowiony!!

opozycja do neptuna, to hmm brak realizmu, mozliwe ze przyciagasz lub interesuja Cie osoby, ktore najmniej na to zasluguja lub są w jakis sposb "nieosiagalne". taki troche zludny romantyzm, że milosc wszystko zwyciezy

opozycja uran to dla mnie taki aspekt burza - cos jak grom z jasnego nieba ( nie pod katem milosci od pierwszego wrazenia) tylko bardziej do osoby "znikad" , ktora sie wziela niewiadomo skad w momencie kiedy sie niespodziewasz.

mozliwe tez, że jaki Twoje wrazliwe racze spojrzenei na milosc zblokowane saturnem " kloci" sie z poszukiwaniem milosci bardziej szalonej, nieoporawnej, romatycznej...bajkowej??

Nie chce byc wredna ale... trzeba rozumiec znaczenie slowa OPOZYCJA....

To co napisalas moze by i mialo sens gdyby to byla KONIUNKCJA !!

Opozycja oznacza -przeciwienstwo!!!

Czyli albo-albo-w odwrotnych kierunkach ze skrajnosci w skrajnosc

Albo Saturn-i ani troche nie mysli o Wenus-albo Wenus i Saturn nawet mu do glowy nie przyjdzie...

W tym przypadku Saturn zajmie sie kariera/ambicjami ,Uran zadba zeby nie bylo stabilnie ani przwidujaco,na co Saturn pozwoli w mniejszym albo wiekszym stopniu, a Neptun doda fantazji przewidujacemu Saturnowi(tylko spekulacje -nie znam horoskopu) i ani mu w glowie ciepelko wenusowe.

Natomiast w zaciszu domowym (Rak)

chetnie pograzy sie w objeciach Wenus pod postacia troskliwej zony/meza, w przytulnym,ladnym mieszkanku-ale zapomni kompletnie o pracy /karierze it

Tu raczej o to chodzi ze czlowiek wpada w skrajnosci -albo -albo

Albo zajmuje sie wylacznie kariera albo wylacznie rodzina- taka hustawka-nie da sie tego pogodzic razem

W sumie nie musi byc zle ,jesli ktos umie sobie taka hustawke poukladac

chociaz meczace na pewno...