Guest carmen Posted April 9, 2008 Share Posted April 9, 2008 mi śniło się dzisiaj .. że stałam na dworcu ... i po kolej ... w szybkim tempie jeden za drugim nadjeżdżały białe pociągi jeden przyjeżdżał .. odjechał a zaraz potem następny ... czekałam na kogoś ... ale chyba sie nie zjawił usiadłam po takim daszkiem ... siedziało tam sporo ludzi ... z tyłu siedział jakiś murzyn i chyba był na coś chory ... wokół niego były wolne miejsca usiadłam obok niego i wszyscy nagle zacieli na mnie parzyć z przerażeniem i zarazem z podziwem .. spojrzałam na jego stopę ..a ona była tak jakby rozkładająca sie i wokół niej latały muchy ...odskoczyłam od niego ..przestraszyłam sie następnie znalazłam sie w szkole... i doszło do kłótni między moja znajomą ... biłyśmy sie ... to był raczej dziwny sen ... taki jakiś pomieszany baaardzo proszę o interpretacje ;** całujee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest carmen Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Nashiro mam do ciebie pytanie ... czy wiesz może ... czy liczba 106 ma jakies znaczenie ? . śnił mi sie kolega który sie wyprowadzał i nie miał gdzie iść ... więc przenocował u mnie w pokoju na którym była liczba 106 (może ma to powiązanie trochę z rzeczywistością ... bo ten znajomy właśnie wczoraj miał zamiar sie wyprowadzić ... a 106 może wiązać się po prostu z numerem pokoju który codziennie sprzątam na praktykach) ale pytam na wszelki wypadek ... bo snów nie mozna ignorować ... dziękuje CI za wszystko i przepraszam ż epytam sie właśnie w tym temacie o to ale nie wiedziałam gdzie to wsadzc ;** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts