Blasia Napisano 31 Lipca 2010 Napisano 31 Lipca 2010 Witam, niedaweno bo kilka dni temu tez tu pisałam i tez chodziło o babcię. Ae niestety odpowiedzi nie uzyskałam,ale do rzeczy-juz po raz kolejny sniło mi się, że babcia, która zmarła 4 lata temu, w snie umiera znowu. Co to może znaczyć? I druga sprawa-sniło mi się też, że chłopak się ze mna rozstał. Czy ten sen też coś symbolizuje? Pozdrawiam Cytuj
Klivtiena Napisano 2 Sierpnia 2010 Napisano 2 Sierpnia 2010 Witaj mam jedno jedyne pytanie czy ty się za babcię modlisz? To będzie moja interpretacja, więc może się zgadzać ale nie musi. Sen o babci która umiera może wskazywać że myślisz o niej, jak i to że brakuje twojej babci modlitwy. A rozstanie z chłopakiem może są to twoje obawy że coś takiego się wydarzy. Tyle mogę zinterpretować po twoim krótkim opisie snów. Cytuj
Blasia Napisano 3 Sierpnia 2010 Autor Napisano 3 Sierpnia 2010 Modlę się. Ale moze potrzebuje więcej mojej modlitwy. Dziekuje Ci bardzo za interpretację. Pozdrawiam:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi