aagness Napisano 31 Lipca 2010 Napisano 31 Lipca 2010 Co jakiś czas powtarza mi się sen, że nagle uświadamiam sobie, że mam chomika a zapomnialam o jego istnieniu - do tego stopnia, że np. od miesiąca go nie karmiłam i nie zmieniałam klatki z trocinami. Z przerażeniem biegnę wtedy do klatki, chomik wciąż żyje ale jest w złym stanie, jakby miał zaraz zdechnąć, trociny są bardzo brudne. Jestem wtedy przerażona i zła na siebie za swoją nieodpowiedzialność. Uczucia w śnie są bardzo silne, czasem nawet budzę się zapłakana. Dawno mi się ten sen nie śnił, ale jakiś czas temu często powracał i ciągle zdarza mi się o nim myśleć. Dodam, że miałam w dzieciństwie dwa chomiki, ale nie miałam problemów z opieką nad nimi. Z góry dziękuje za interpretację Cytuj
aagness Napisano 2 Sierpnia 2010 Autor Napisano 2 Sierpnia 2010 Podbijam temat, może jednak ktoś zinterpretuje? ;-) Cytuj
Slawomir Napisano 2 Sierpnia 2010 Napisano 2 Sierpnia 2010 Witam! Chomik to zwierzę które utorsamia się nam z oszczędnoscia i gromadzeniem zapasów, to ze o nim zapominasz "przypomina ci bank" kiedy przysyła ci wyciąg tranzakcji i stan kąta i te przerażenie może świadczyć że nie koniecznie panujesz nad wydatkami stąd ten zabiedzony chomik którego podsyła ci twoja podświadomość. Pozdrawiam: Słąwomir Cytuj
królewna śnieżka Napisano 2 Sierpnia 2010 Napisano 2 Sierpnia 2010 miałam takie sny w młodości, tylko dotyczyły rybek. Myślę, że lubisz planować, mieć poczucie kontroli, martwisz się trochę na zapas, jesteś odpowiedzialna i bardzo obowiązkowa. Mi sny minęły, jak się okazało, że połowy rzeczy w życiu nie da się zaplanowac i kontrolować, więc wyluzowałam z niepokojem, choć nie ze staraniem. Nie wiem ile masz lat, ale jak nie więcej niż 25 to pewnie chomiki się skończą. Que sera sera.będzie dobrze. pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi