sosik89 Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Cześć to znów ja :oops: Tym razem mi się śniło, że przyszedł do mnie brat mojej przyjaciółki, który jest ode mnie rok młodszy. Nagle zauważyłam, ze zepsuł sie mój komputer a więc poprosiłam go aby sformatował mi dysk, Radek się zgodził i poszedł do domu po płyte. Wrócił i zaczoł naprawiać komputer, a moi dwaj bracia ze szwagrem chcieli ogladać film, weszli do pokoju, zauważyli Radka i poszli. Kiedy ja weszłam do pokoju Radka już nie było, a na ekranie były wielkie ikony i nic nie szło zrobić, mocno wbiła mi się pamięc tapeta na pulpicie bo była cała mocno niebieska. Nagle zadzwonił mój telefon, zobaczyłam a to jakis Michał W., nie znam nikogo takiego, ale odebrałam, na początku ktoś był niemiły, jak później sie okazało, to kuzyn mojej przyjaciółki. Powiedział mi, ze oglada moje zdjęcia i że jestem ładniejsza, niz mu się wydawało, a ja go wysmiałam i powiedziałam, ze tak pewnie uważa dlatego, ze wyjechał... I dalej już nie pamiętam co było. Z góry dziek :grin: i i pozdrawiam :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosik89 Posted April 11, 2008 Author Share Posted April 11, 2008 Dziękuję Ci bardzo Trafiłaś w samo sedno, mem mętlik, to prawda. Tylko co z tą wiadomością? Ja na nic jak na razie nie czekam... Chyba że to będzie jakaś zaskakująca wiadomosć, która przyjdzie nieoczekiwanie. pozdrawiam :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts