Skocz do zawartości

prośba o interpretacje snu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam kilka snów, których nie mogę zapomnieć. Biorą udział w nich znane postaci. Jednym z takich snów, kóry zawsze będę pamiętać jest sen z Błogosławioną Matką Teresą z Kalkuty. Widziałam we śnie piękne, dorodne, wysokie zboże, a w nim bawiły się dzieci. Szłam jakby ścieżką przez to zboże i zobaczyłam idącą Matkę Teresę (wtedy jeszcze żyła, to było może 2 lata przed jej śmiercią) a za nią dzieci różnych ras. Szli w przeciwnym kierunku. Doszła do mnie, wyciągnęła dłoń, na której leżały kolorowe, szklane kulki, jakimi bawią się dzieci. Powiedziała: " weż je, teraz są twoje".... Bardzo często przypomina mi sie ten sen, kiedy patrzę na dzieci...

Napisano

Matka Teresa to wielka osobowość, wielki człowiek. Dążyła w życiu do prawdy. Zawsze mówiła to co myśli, nie zwracała uwagi na zbędne konwenanse. Nie było dla niej ludzi równych i równiejszych. Każdy był dla niej po prostu człowiekiem. Masz wnętrze piękne spotkać w śnie taką osobowość być może kiedyś będziesz pomagać ludziom.

Napisano

Może masz coś do zrobienia w życiu. Matka Teresa kierowała się współczuciem i pomagała ludziom, miała też dużą siłę ducha za którą podążały tłumy. We śnie widzisz dorodne zboże , gotowe do ścięcia - może coś sugeruje ci byś zebrała/skończyła coś co wcześniej zaczęłaś. Dzieci to radość - we śnie bawiły się, to dobrze. Sen refleksyjny skłaniający do myślenia.

Napisano

Ja wierzę w ludzi i ich dobre serca. Zwykle staram się im pomagać - choć Ci co "wydostają się z dołka dzięki moim plecom" często odchodzą, bez cienia wdzięczności... Ale potem pojawiają sie Ci "niby anioły", którzy pomagają mi, tak za nic..:) Dziękuję za interpretację.

Napisano (edytowane)

Witam!

I w ten oto sposób poznałaś "zasadę zachowania energii" pomagasz to tobie też ktoś pomoże.

pozdrawiam:

Sławomir

Edytowane przez Slawomir
Napisano

Witam!

Nic tu dodać nie można przedmówcy wyłuskali wszystko. Mnie zastanawiają tylko te kolorowe kulki bo jest w nich jakiś przekaz ale jak narazie jest dla mnie nie czytelny.

Pozdrawiam:

Sławomir