królewna śnieżka Napisano 2 Sierpnia 2010 Napisano 2 Sierpnia 2010 (edytowane) S. proszę o kolejną interpretację. Nikomu się jeszcze nie udało tego rozgryźć a ja jestem ciekawa twojej sen wydarzył się w nocy poprzedzającej bardzo trudny jak się później okazało dla mnie dzień. Był dniem przełomowym i odtąd chyba idzie ku lepszemu: przechodzę przez kościół robiąc sobie jakiś skrót (pewnie dlatego, że mam spory dystans do instytucji - nie mylić z pojęciem Boga) do jakiegoś miejsca. Po wyjściu widzę kątem oka mały dziedziniec a na nim kilku księży krzyczy z zachwytem i ekscytacją podnosząc ręce do góry i wskazując na mały zielony kącik dziedzińca. W nim nad trawnikiem pada drobny deszczyk. W obszarze deszczu tworzy się coś, co obseruję z zaciekawieniem, ale bez zbytniego podniecenia. To jakby trójwymiarowy hologram. Z jednej bańki (bąbelka) pączkują i rosną kolejne bardzo szybko. "Mnożąc się" tworzą kształt dużego trójwymiarowego serca i nabierają koloru żółtego. W końcowym etapie okazuje się, że te bańki przybierają kształt małych żółtych ptaszków i rozlatują się z serca do góry na wszystkie strony. I od nowa tworzą się bańki itd. Moją uwagę przyciąga napis, który biegnie w powietrzu pod spodem. Ja taka a taka, urodzona ..., zamieszkała .... itd. dużo szczegółów - ale wiem, że chodzi o moją zmarłą Babcię. Potem jest tekst (...) dla mojej Wnusi (...) a potem jest jakieś jedno zdanie, którego nie mogłam sobie po obudzeniu przypomnieć niestety . koniec Dodam, że Babcia była bliską mi osobą, bardzo mnie kochała i w trudnych chwilach proszę ją do dziś w duchu o opiekę, wskazówki i pomoc. Sen ten był dla mnie w ten niefortunny dzień prawdziwym pocieszeniem. Edytowane 4 Sierpnia 2010 przez królewna śnieżka Cytuj
królewna śnieżka Napisano 3 Sierpnia 2010 Autor Napisano 3 Sierpnia 2010 proszę jeszcze raz o interpretację Cytuj
Slawomir Napisano 4 Sierpnia 2010 Napisano 4 Sierpnia 2010 Witam! I tak go należy odczytywać poprostu jako pocieszenie podtrzymanie na duchu. Pozdrawiam: Sławomir Cytuj
królewna śnieżka Napisano 4 Sierpnia 2010 Autor Napisano 4 Sierpnia 2010 miło jak się śnią takie niesamowite sny, można się uzależnić Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi