Yoshito 0 Zgłoś Napisano 5 Sierpień 2010 (edytowane) W mojej 3 książce dotyczącej parapsychologii znalazłem technikę LD o której jeszcze nigdy nie słyszałem i nie ma ona dla mnie sensu. Może ktoś z was o niej słyszał/próbował? Autor zakłada iż jego przyjaciel otrzymał tę technikę od swojego Opiekuna podczas jednego ze swoich OOBE. Sam autor podszedł do tego sceptycznie ale ku jego zdziwieniu przez 4 noce miał wyjątkowo intensywne świadome sny bez żadnych starań. Technika wygląda następująco: Kładziemy się na łóżku w którym ma być zainstalowana runa i zaczynamy relaksacje. Po osiągnięciu głębokiego relaksu wizualizujemy czerwony symbol OM () a pod nim łóżko. OM wnika w środek łóżka i rozpuszcza je w czerwone światło, po czym ofiarujemy to światło wszystkim bóstwom przestrzeni i wszystkim Buddom. Jednocześnie zwiększamy rozmiar światła, aż wypełni całą przestrzeń, po czym ściągamy je z powrotem i formujemy okrąg mniej więcej wielkości łóżka. Wizualizujemy czerwone OM nad okręgiem a ze spływającego światła tworzymy z powrotem łóżko. To kończy proces instalacji "Ognistej Runy" w naszym łóżku. źródło: "Kurs Magii Psychotronicznej" Arcadius Co o tym sądzicie? Czy jest możliwe że to działa? Spróbuję tego dziś w nocy i zdam relację. Edytowane 5 Sierpień 2010 przez Yoshito Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sosnowiczanin 46 Zgłoś Napisano 5 Sierpień 2010 działa jak wiesz czym jest om. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoshito 0 Zgłoś Napisano 5 Sierpień 2010 No OM to chyba sylaba, do pobudzania czakry trzeciego oka? Jeśli się mylę to mnie poprawcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brydziu 4 Zgłoś Napisano 5 Sierpień 2010 Dobra a teraz moze poprostu powiedzcie do czego ta ognista zainstalowana runa ma sluzyc? Do wchodzenia w Oobe, ochrony w Obe czy czegos innego bo tego tutaj nie rozumiem.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoshito 0 Zgłoś Napisano 5 Sierpień 2010 Przepraszam że nie napisałem wyraźnie, zaraz poprawię. Sam autor podszedł do tego sceptycznie ale ku jego zdziwieniu przez 4 noce miał wyjątkowo intensywne świadome sny bez żadnych starań. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sosnowiczanin 46 Zgłoś Napisano 5 Sierpień 2010 Sam autor podszedł do tego sceptycznie ale ku jego zdziwieniu przez 4 noce miał wyjątkowo intensywne świadome sny bez żadnych starań. przyczyną jest, ułatwienie pracy z tą sylabą, dzięki pracy we wcześniejszych żywotach mógłbyś więc podać link/wytłumaczyć co muszę wiedzieć? to bardzo duża wiedza zależnie od ścieżki, OM może symbolizować bardzo dużo rzeczy - to my nadajemy rzeczom znaczenie. przykładowo może, dla buddysty może oznaczać odczucie Pełni i wyzwolonej z cierpienia oraz w pełni rozwiniętej sfery emocji. ale już ktoś inny stosuje OM w praktyce jidama //bóstwa medytacyjnego// Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoshito 0 Zgłoś Napisano 5 Sierpień 2010 Co muszę więc wiedzieć/robić aby użyć tej techniki do uzyskania LD? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach