Skocz do zawartości

Technika Ognistej Runy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

W mojej 3 książce dotyczącej parapsychologii znalazłem technikę LD o której jeszcze nigdy nie słyszałem i nie ma ona dla mnie sensu. Może ktoś z was o niej słyszał/próbował?

Autor zakłada iż jego przyjaciel otrzymał tę technikę od swojego Opiekuna podczas jednego ze swoich OOBE. Sam autor podszedł do tego sceptycznie ale ku jego zdziwieniu przez 4 noce miał wyjątkowo intensywne świadome sny bez żadnych starań. Technika wygląda następująco:

Kładziemy się na łóżku w którym ma być zainstalowana runa i zaczynamy relaksacje. Po osiągnięciu głębokiego relaksu wizualizujemy czerwony symbol OM (35px-Om.svg.png) a pod nim łóżko. OM wnika w środek łóżka i rozpuszcza je w czerwone światło, po czym ofiarujemy to światło wszystkim bóstwom przestrzeni i wszystkim Buddom. Jednocześnie zwiększamy rozmiar światła, aż wypełni całą przestrzeń, po czym ściągamy je z powrotem i formujemy okrąg mniej więcej wielkości łóżka. Wizualizujemy czerwone OM nad okręgiem a ze spływającego światła tworzymy z powrotem łóżko. To kończy proces instalacji "Ognistej Runy" w naszym łóżku.

źródło: "Kurs Magii Psychotronicznej" Arcadius

Co o tym sądzicie? Czy jest możliwe że to działa? Spróbuję tego dziś w nocy i zdam relację.

Edytowane przez Yoshito
Napisano

No OM to chyba sylaba, do pobudzania czakry trzeciego oka? Jeśli się mylę to mnie poprawcie :P

Napisano

Dobra a teraz moze poprostu powiedzcie do czego ta ognista zainstalowana runa ma sluzyc? Do wchodzenia w Oobe, ochrony w Obe czy czegos innego bo tego tutaj nie rozumiem....

Napisano

Przepraszam że nie napisałem wyraźnie, zaraz poprawię.

Sam autor podszedł do tego sceptycznie ale ku jego zdziwieniu przez 4 noce miał wyjątkowo intensywne świadome sny bez żadnych starań.
Napisano
Sam autor podszedł do tego sceptycznie ale ku jego zdziwieniu przez 4 noce miał wyjątkowo intensywne świadome sny bez żadnych starań.

przyczyną jest, ułatwienie pracy z tą sylabą, dzięki pracy we wcześniejszych żywotach

mógłbyś więc podać link/wytłumaczyć co muszę wiedzieć?

to bardzo duża wiedza :)

zależnie od ścieżki, OM może symbolizować bardzo dużo rzeczy - to my nadajemy rzeczom znaczenie.

przykładowo może, dla buddysty może oznaczać odczucie Pełni i wyzwolonej z cierpienia oraz w pełni rozwiniętej sfery emocji.

ale już ktoś inny stosuje OM w praktyce jidama //bóstwa medytacyjnego//

Napisano

Co muszę więc wiedzieć/robić aby użyć tej techniki do uzyskania LD?