kTINA Napisano 6 Sierpnia 2010 Napisano 6 Sierpnia 2010 witam snilo mi sie dzisiaj ze uprawiam seks z moim o 2 lata mlodszym bratem, ja mam 25 lat.co to moze znaczyc? Cytuj
Hotaru82 Napisano 6 Sierpnia 2010 Napisano 6 Sierpnia 2010 Hej, witam. Nie wiem czy jeszcze się nad tym zastanawiasz, ale sny o tematyce kazirodczej są częste. Z reguły mówią o chęci poprawienia rzeczywistych relacji z daną osobą. Nie mają konotacji seksualnych. Często można wywnioskować, że śniący obawia się, martwi się potencjalnym lub istniejącym pomiędzy nim a osobą ze snu chłodem uczuciowym. Możliwe też, że podświadomie, śniący zdaje sobie sprawę ze słabnięcia kontaktów dotąd panujących pomiędzy rodzeństwem. Cytuj
kTINA Napisano 6 Sierpnia 2010 Autor Napisano 6 Sierpnia 2010 dziekuje, cos w tym jest co napisalas Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi