blondt Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Ostatnio miałam niezbyt przyjemny sen, a że powtarzał się dwie noce z rzędu wydaje mi się że może by ważny.. śniło mi się że poszłam na rozmowę kwalifikacyjną do małego domu publicznego który w śnie mieścił się niedaleko mojego miejsca zamieszkania. przyszły szef uświadomił mnie że praca jest ciężka bla bla i miałam się stawić następnego dnia już do pracy. Gdy przyszłam w lokalu trwała jakaś impreza, coś ala pochód.. takie małe Rio de Janeiro, w tłumie oglądających pokaz zauważyłam mojego bliskiego kolegę, wtedy spanikowałam że mnie zobaczy i schowałam się za filarem, zaczęłam czuć potrzebę ucieczki i stwierdziłam że muszę zrezygnować z tej pracy zanim mnie ktoś zobaczy. Wtedy podszedł do mnie szef i powiedział że za 2min mam umówionego klienta, podeszła też do mnie moja koleżanka z liceum która też tam pracowała ( niezbyt ją lubiłam) zaczęła mnie przekonywać że to praca jak każda i mam sie wyluzować, złapała mnie za rękę i praktyczni na siłę zaciągnęła na górę, za nami do pokoju weszło 2 dużych panów, ona zajęła się jednym a ja zaczęłam ubierać kurtkę do wyjścia, wtedy podszedł do mnie ten drugi i zaczęliśmy się szarpać, wykręciłam mu rękę (rok temu przerwałam trwające już 2 lata treningi aikido) z kieszeni wypadły mi soczewki kontaktowe więc musiałam się z nim jeszcze trochę poszarpać by je podnieść, po chwili mi się udało więc uciekłam na dół a potem do tramwaju. I to był chyba koniec.. moja jazda tramwajem. zastanawia mnie czy to ma jakiś wpływ z pracą którą zaczęłam wykonywać, a mianowicie podjęłam pracę kelnerki w restauracji (dorywczo, 1-2dni w tyg) moim rodzicom bardzo się to nie spodobało, tata ciągle uważa że to pewnie jakiś obskurny pub i ja podaje tam piwo jakimś zapijaczonym facetom, nie wierzy mi że to porządna restauracja, myśli że go oszukuje. 2miesiące temu wyprowadziłam się z domu i rodzice są pełni obaw. A może powinnam wrócić do trenowania aikido? Co mógł znaczyć ten sen?? Proszę o pomoc w wyjaśnieniu.. pozdrawiam:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kikizmora Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 mysle ze sen jest jakby odwierciedleniem strachu, ze sobie nie poradzisz w nowej systuacji. nie masz poparcia w ojcu, i moz w twojej glowie powstaja rozne scenariusze co w takiej pracy moze sie wydarzyc... stad ten uścisk aikido- uspokajasz sie ze dasz sobie rade mimo wszysko parada, dom publiczny moze jest twoim symbolem wolnosci, odcieciem sie psychicznym od rodzicow, rozpoczecie swojgo zycia ( no a burdel tu u kazdego rodzica wywolaby szok ) i pewnie takie miejsce kojarzy ci sie z niezaleznymi kobietami, swiadomymi i pewnymi siebie ktore maja gdzies co inni o nich mysla no, musisz tylko uwazac zebu nie zrobic odwrotu przy pierwszej niemilej sytuacji pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts