Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Gosiu, proszę o portret psychologiczny bliskiej mi osoby ur. 15.06.1976

O ile dobrze policzyłam wygląda tak:

XV Diabeł------------------VI Kochankowie------------------I Mag

XXI Świat----------------VII Rydwan

VI Kochankowie------------------------dodatkowo karta - XII Wisielec

I jeszcze mam pytanie, czy mogłabyś coś powiedzieć o naszych relacjach partnerskich? (od 11 lat jesteśmy w dość trudnej relacji... może ten portret pomógłby mi zrozumieć dlaczego...)

Moja data urodzenia to 11.06.1977, czyli

XI Moc----------VI Kochankowie------------II Kapłanka

XVII Gwiazda-----VIII Sprawiedliwość

III Cesarzowa--------------------------------dodatkowa karta - VI Kochankowie

Pozdrawiam serdecznie :bukiet:

Edytowane przez werona
Napisano

Weronko muszę to odłożyć na parę godzin, postaram się napisać do południa. Myślę, że portrety partnerskie opisane w całości to bardzo osobista sprawa, więc wyślę Ci na priv.

Napisano
Weronko muszę to odłożyć na parę godzin, postaram się napisać do południa. Myślę, że portrety partnerskie opisane w całości to bardzo osobista sprawa, więc wyślę Ci na priv.

Gosieńko, bardzo dziękuję za zainteresowanie i oczywiście absolutnie nie spieszy mi się. Poczekam ile trzeba :usmiech:

Dziękuję Ci bardzo :bukiet: