chbasiula Napisano 15 Sierpnia 2010 Napisano 15 Sierpnia 2010 Witam, Bardzo często śnią mi się samoloty... a to katastrofa, a to spóźniam się na lot, innym razem już siedzę w samolocie, albo je po prostu widzę. Nie mniej jednak są to dość często powtarzające się sny i nie mam pojęcia co mogą oznaczać. Czy ktoś mógłby mi je wyjaśnić? Dziękuję serdecznie. Cytuj
Slawomir Napisano 15 Sierpnia 2010 Napisano 15 Sierpnia 2010 Witam! Samolot tośrodek komunikacji i w zależności od okoliczności sennych może znaczyć co ś innego np: lot samolotem- rozpoczecie nowego etapu w zyciu w dośc szybkim tępie katastrofa - jakieś problemy oczekiwanie na start - oczekiwanie na zmiany potrzenie na samoloty - przygotywawanie zmian. Pozdrawiam: Sławomir Cytuj
chbasiula Napisano 15 Sierpnia 2010 Autor Napisano 15 Sierpnia 2010 Dziękuję Ci bardzo. Tylko nie mogę pojąć dlaczego śni mi się to dość często i to od dłuższego czasu? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi