agnieszka1982 Napisano 17 Sierpnia 2010 Napisano 17 Sierpnia 2010 Gdzie dziś wyjeżdżam? Gdzie wychodzę na wieczór tam gdzie będę przebywać? Z jakiej okazji tam idę? Kto przygotował to wyjście? Czekam na odpowiedzi:) Cytuj
akszeinga1985 Napisano 17 Sierpnia 2010 Napisano 17 Sierpnia 2010 Gdzie dziś wyjeżdżam?- Śmierć- wyjeżdzasz do miejsca w którym jeszcze nie byłaś. Gdzie wychodzę na wieczór tam gdzie będę przebywać?- VIII mieczy - tam będą różni ludzie , gdzie dzieją się ciekawe rzeczy- może restaruracja? Z jakiej okazji tam idę?- Rycerz Monet- albo związane z urodzinami przyjaciela bądź też w interesach. Kto przygotował to wyjście?- Kapłanka-wyjście przygotowała kobieta możliwe że twoja mama. Cytuj
agnieszka1982 Napisano 18 Sierpnia 2010 Autor Napisano 18 Sierpnia 2010 czekam jeszcze na chętnych:) Cytuj
Arivo Napisano 22 Sierpnia 2010 Napisano 22 Sierpnia 2010 Gdzie dziś wyjeżdżam?Gdzie wychodzę na wieczór tam gdzie będę przebywać? Z jakiej okazji tam idę? Kto przygotował to wyjście? Czekam na odpowiedzi:) Karty....10 Pucharów,Cesarz,Paź buław,Arcykapłan......... Pojechałaś do rodzinki...do rodziców może przyszłych.....ustalanie czegoś,przekazywanie wiadomości....ktoś z autorytetem,ksiądz? Cytuj
agnieszka1982 Napisano 26 Sierpnia 2010 Autor Napisano 26 Sierpnia 2010 Gdzie dziś wyjeżdżam? wyjechałam do rodziny Gdzie wychodzę na wieczór tam gdzie będę przebywać? wychodziłam do restauracji Z jakiej okazji tam idę? z okazji wieczoru panieńskiego Kto przygotował to wyjście? moje siostry Iskra prawdy była w odpowiedziach GRATULUJĘ i DZIĘKUJĘ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi