szuler87 Napisano 17 Sierpnia 2010 Napisano 17 Sierpnia 2010 (edytowane) Witam. A mianowicie mialem sen w ktorym wypadaly mi zeby, snil mi sie moj ojciec ktorego potracil pociag potem skladalem go w domu do kupy tzn. rece, nogi i organy wewnetrzne i on ze mna rozmawial potem byl jego pogrzeb sam wchodzil do trumny potem wychodzil bo byla za mala. Pogrzeb odbywal sie w jakiejs komorce, a z dachu tam gdzie odbywal sie pogrzeb spadla z wysokosci moja dziewczyna ktora w swiecie realnym by zgineła a we snie sie podniosla. Dzień był ponury była to mieszanka zachodu z nocą. Z dziewczyną czesto sie kloce. Z ojcem mam kontakt umiarkowany mial ostatnio operacje, po rozwodzie z matka. Przepraszam za takie zlozenie zdan ale starałem sie napisac to co zapamietalem. Pozdrawiam i prosze o pomoc bo obudzilem sie przestraszony. Michał Edytowane 17 Sierpnia 2010 przez szuler87 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi