norie Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 nie chciałam rozpoczynać nowego tematu o tym samym tytule, miałam dziwny sen były godziny południowe, znalazłąm sie w oborze w której kazano zamontować mi ogrodzenie dla wielkiego wściekłego byka. Jego widok przyprawiał mnie o dreszcze, jednak podjęłam się tego zadania. Kiedy ogordzenie było zamontowane do obory wleciał pies przyjaciół przedostał się między kratkami w boksie byka i zaczął na niego szczekać. Byk wypuśił złowieszczo powietrze przez nos co wystraszyło psa, który usiekł ze stajni. Byk jednak wydostał się z boksu i pobiegł za psem. Myślałam że to moja wina że z ogropdzeniem było coś nie tak, jednak gdy sie odwróciłam było na swoim miejscu. Pobiegłąm do drzwi i w tym momencie byk dopadł biednego psa zaczął dźgać go rogami biedy szczeniak nie miał z nim szans. Rozpłakałam się i pobiegłam do domu. Usiadłąm na schodach popatrzyłam przez okno zobaczyłam byka pastwiącegoi sie nad psem. w tym momencie piesek wstał i zaczął uciekać, byk jednak odgryzł mu jedną nogę więc szczeniak nie miał większych szans na ucieczkę. Żeby sprwidzić co się stanie pobiegłąm na dach, a tam zamiast dachówek było dużo trawy (jak na łące) zobaczyłąm byka, bałam się więc chciałąm wrócić do środka. ale w tym momencie znalazłam sie na wielkiej łące parenaście metrów od budynku domu na którym właśnie byłam. Rozglądnełam się żeby zopbaczyć gdzie jest t eraz byk, zauważyłąm go paredziesiąt metrów od siebie w kierunku przeciwnym niż budynek. Zaczęłam więc powoli oddalać się od niego zmierzając w kierunku drzwi, nagle prze moimi oczami ukazałą się siatka ogrodzeniowa ze starą furtką która na złóść była zamknięta na klucz. Nie spuszczając wzroku z byka bz problemu przeskoczyłam przez bramkę. W tej chwili byk i 2 psy w tym jednen bez nogi znalazły sie pare metrów ode mnie. Byk patrzył w moją stronę wyciągnęłam rękę żeby złapać za klamkę w tym momencie byk ruszył na mnie, ja złapałam za klamkę i się obudziłam. co to może znaczyć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
norie Posted April 20, 2008 Author Share Posted April 20, 2008 Dorga kaffko, nie wydaje mi się abym ostatnio zrobiła coś nie w porządku, próbowałąm jednak pomóc koleżance, której nie ukłąda się ostannio najlepiej. Czy ten sem mozę mieć coś wspólnego z nieudaną próbą pomocy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
norie Posted April 20, 2008 Author Share Posted April 20, 2008 serdecznie dziękuję :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts