Skocz do zawartości

Sny Erotyczne

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siemka

nie wiedziałem gdzie to napisać, więc napiszę w tym dziale.

Mam takie pytanie.

Ostatnio rozmawiałem z kolegą o snach.

Lubie analizować sny więc poprosilem kolege aby mi opowiedzial swoj sen.

Ale on powiedzial że miał typowo meski sen, nie wiedzialem o co chodzi, wiec powiedzial mi ze snilo mu sie ze uprawia seks! ;o powiedzial ze dosc czesto ma takie sny.

Ja go wysmiałem i powiedziałem że zmysla.

Ale potem w domu poszukalem troche po necie w sennikach,

i o dziwo to prawda, wiele osób ma takie sny!

No ale mi sie to wydaje dziwne.

Ja od dluzszego czasu proboje zapamietac sny i nie pamietam żebym coś takiego robił w śnie.

Prawda, czasami widziałem nagie kobiety we śnie, ale uprawiać z nimi sex?!

Ja najwiecej co robilem w śnie to przytulałem, trzymałem się za ręce z taką miłą ładną dziewczyną z mojej szkoły.

Dziwne to.

Ps. Uprzedzam wasze pytania, tak jestem pełnoletni.

Napisano
Ps. Uprzedzam wasze pytania, tak jestem pełnoletni.

O wiek nikt by zapewne nie pytał, nie jest to temat "od lat 18", a nawet więcej jak 16-latek kupuje prezerwatywy to go o dowód nie pytają, prawda ? :mruga:

A wracając do tematu; często sny o tematyce erotycznej wynikają z niezaspokojonych pragnień tego rodzaju w rzeczywistości, a fantazje senne umożliwiają ich częściowe zaspokojenie.

To, że Ty - jak piszesz - nie masz takich snów to oznacza wcale, że z nim czy też z Tobą jest coś "nie tak".

Są to sny całkowicie naturalne, a ich występowanie jest indywidualnie uzależnione od człowieka i jego potrzeb seksualnych

• 2 tygodnie później...
Napisano (edytowane)

Prawdopodobnie sa one wynikiem niespełnionych fantazji lub braku rozładowania napięcia seksualnego. Jak post powyżej: wielu ludzi ma takie sny,w których uprawiają seks z nieznanymi kobietami. Wg mnie nie ma powodu do obaw.

Edytowane przez winteer
forum to nie darmowa reklama