Skocz do zawartości

Brzydcy ludzie, zmaltretowane dziecko, strach

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Zaczne od tego, ze mama poprosila mnie o napisanie tego na jakims forum, no i znalazlem was. Głównie jestesmy wtajemniczeni w sprawy ezoteryczne ale to co dzisiaj sie snilo mojej mamie przeszlo wszystkie oczekiwania, nie mam pojecia jak to zebrac wszystko do kupy, takze licze na was.

Akcja odbywała sie w subway'u, dookoła masa naprawdę brzydkich ludzi ze zniekształconymi twarzami, partiami ciała (mama jest bardzo atrakcyjna kobieta) na to wyglada, ze jedyna z przedzialu postrzegana była troche "inaczej". Szczególnie przyglądał się facet z dzieckiem, mieli oni głowy w guzach i przeszywali wzrokiem na prawo i lewo. Zbliżała się odpowiednia stacja, nadszedł czas wyjscia, za drzwiami stala dziewczynka (nie można tego tak dokladnie okreslic), miala ona poobgryzane konczyny, nie miala glowy, stop, jednej reki i piersi, byla kompletnie naga, po prostu żywe zwłoki na wzór gwałtu.

Powiedziala wtedy po Polsku (co mnie bardzo zdziwiło bo raz ze zyjemy w Stanach a dwa nie miała ona przeciez glowy, co tez jest niepokojacym faktem) "pomóż mi, nie mogę się ruszać ale nie wysiadaj na tej stacji." i na tym wlasciwie sie skonczylo..

Czy to jest jakas przestroga aby na siebie uważać? Co oznaczają te brzydkie mordy? Czekam na odpowiedź, pozdrawiam:faja_na:

Edytowane przez uan
Napisano

Myślę, że twoja matka powinna zakończyć coś, co jakiś czas temu zaczęła. Być może to jakaś sprawa, relacja z kimś. To posunie się za daleko, ktoś będzie przez to cierpiał, nie koniecznie fizycznie. Ważne, by sprawę doprowadzić do końca i odciąć się od niej.

Poza tym, ktoś ją obserwuje. Bada każdy jej krok, każde potknięcie. Może być dla niej zagrożeniem. Powinna uważać na siebie, pilnować się.

Napisano

Witam!

Metro - tunel pod ziemią pozwalający sie nam przemieszczać szybko i bez problematycznie zaś w snach ja bym szukał odniesienia do tego że twoja mama w pracy nad swoją duchowością dokonała jakiegoś "skrutu" jakiegoś przeskoku - inicjacji. Powoduje to wykrzywienie sposobu postrzegania rzeczywistości taka kraina krzywych zwierciadeł, przeniesina do naszego życia. Co do tej dziwczynki to nie jest ostrzeżenie ale swoiste przypomnienie - nie skupiać się na jednej "rzeczy" duchowość to całokształt obrazu - to kompletny "człowiek" z rękoma i nogami a przede wszystkim z normalną twarzą - pośpiech w ezoteryce to pojęcie powodujące zniekształcenie psychiki i wpowadzający w błąd - trzeba wysiąść z metra i w drogę wyruszyć pieszo - trudniej i dłużej ale prawidłowo.

pozdrawiam:

Sławomir